Nyhet

AnJazz-workshop for unge musikere

Siste helgen i april arrangerer Anjazz – Hamar Jazzfestival gratis workshop for unge musikere i alderen 15 til 22 år. Instruktører i år er Trygve W. Fiske, Marte Eberson og Elin Rosseland.

AnJazz – Hamar Jazzfestival går av stabelen 9. – 11. mai, og som en del av festivalen arrangeres AnJazz Workshop UNG i samarbeid med Toneheim Folkehøgskole, siste helgen i april. Gjennom en to dager lang workshop vil de unge musikerne fordype seg i temaer som improvisasjon, samspill, jazzteori og sjangerforståelse, gehørspill, kreativitet og inspirasjon. Deltagerne vil fordeles i bandgrupper og sammen med instruktørene øve inn et kort repertoar til workshopens avslutningskonsert søndag ettermiddag.

AnJazz har invitert Marte Eberson, Trygve Waldemar Fiske og Elin Rosseland som instruktører til årets workshop, alle svært anerkjente utøvere som har egne prosjekter i tillegg til å medvirke i en rekke ensembler på den norske jazzscenen. De tre musikerne leder hvert sitt ensemble gjennom workshop-helgen.

Gratis deltagelse – førstemann til mølla
Workshopen vil finne sted på Toneheim Folkehøgskole. Alle instrumentalister og vokalister i alderen 15–22 er velkommen til å søke plass på workshopen, men man bør ha spilt noen år og kjenne instrumentet sitt godt. Workshopen er gratis, men har begrenset plass. Det lønner seg å være tidlig ute med å melde seg på, her er det først til mølla.

Har du lyst til å delta? Send en epost til post@anjazz.no hvor du forteller litt om deg selv; alder, musikalsk bakgrunn/utdanning, hva slags instrument du spiller, om du har mulighet for å ta med eget instrument/utstyr, etc. Er du under 18 år må du oppgi kontaktinformasjon til foresatt. Du er påmeldt når du har fått en bekreftelse tilbake fra AnJazz på epost.

Fra forsiden

Nyhet

Pris til Jazznytt

Jazznytt er tildelt Norsk Tidsskriftforenings pris for språk og formidling. - Med sikker smak for hva som vil fengsle leserne og en gåtefull evne til å forvandle skribentenes skisser til genuint innsiktsfulle bidrag til den offentlige samtalen får Jazznytt prisen for språk og formidling, uttaler juryen.

Nyhet

Fra Sarpsborg til Kardamili i 10 år

Til en liten landsby i Hellas reiser over hundre musikere for å spille 83 konserter i regi av tre norske jazzklubber, 17. - 26. mai. Kardamili International Jazz Festival feirer nå sitt tiende år, og noen av artistene som er med og markerer jubileet er Natalie Aldema Trio, Supercharger Duo og Feast For Fools.

Meld deg på vårt nyhetsbrev