Nyhet

AnJazz-workshop for unge musikere

Siste helgen i april arrangerer Anjazz – Hamar Jazzfestival gratis workshop for unge musikere i alderen 15 til 22 år. Instruktører i år er Trygve W. Fiske, Marte Eberson og Elin Rosseland.

AnJazz – Hamar Jazzfestival går av stabelen 9. – 11. mai, og som en del av festivalen arrangeres AnJazz Workshop UNG i samarbeid med Toneheim Folkehøgskole, siste helgen i april. Gjennom en to dager lang workshop vil de unge musikerne fordype seg i temaer som improvisasjon, samspill, jazzteori og sjangerforståelse, gehørspill, kreativitet og inspirasjon. Deltagerne vil fordeles i bandgrupper og sammen med instruktørene øve inn et kort repertoar til workshopens avslutningskonsert søndag ettermiddag.

AnJazz har invitert Marte Eberson, Trygve Waldemar Fiske og Elin Rosseland som instruktører til årets workshop, alle svært anerkjente utøvere som har egne prosjekter i tillegg til å medvirke i en rekke ensembler på den norske jazzscenen. De tre musikerne leder hvert sitt ensemble gjennom workshop-helgen.

Gratis deltagelse – førstemann til mølla
Workshopen vil finne sted på Toneheim Folkehøgskole. Alle instrumentalister og vokalister i alderen 15–22 er velkommen til å søke plass på workshopen, men man bør ha spilt noen år og kjenne instrumentet sitt godt. Workshopen er gratis, men har begrenset plass. Det lønner seg å være tidlig ute med å melde seg på, her er det først til mølla.

Har du lyst til å delta? Send en epost til post@anjazz.no hvor du forteller litt om deg selv; alder, musikalsk bakgrunn/utdanning, hva slags instrument du spiller, om du har mulighet for å ta med eget instrument/utstyr, etc. Er du under 18 år må du oppgi kontaktinformasjon til foresatt. Du er påmeldt når du har fått en bekreftelse tilbake fra AnJazz på epost.

Fra forsiden

Soddjazz - 26. og 27. april 2024

Det er den Straumen

FESTIVAL: Dra til Inderøya og Soddjazz for en smak av en annen virkelighet.

Now's the time

NTT: Jazzjam House Rules

Tullkattesnutene tar med barn ut i verden, Audun Ellingsen knipser klingende jazzmynt, ferske videoer, bookingnyheter og konsertinntrykk pluss et Jazznytt-intervju med Amalie Dahl!

Meld deg på vårt nyhetsbrev