Nyhet

David Jønsson til Oslo Jazzfestival

Med bakgrunn fra Nasjonal jazzscene, Deichman Musikk, Barratt Due og mer, blir Oslo Jazzfestival formidlet av David Jønsson fra februar 2024 som ny markeds- og kommunikasjonsansvarlig.

David Jønsson var nylig vikarierende kommunikasjonsansvarlig for Nasjonal jazzscene, og etter et opphold som kommunikasjonskonsulent hos Barratt Due tiltrer han stillingen som markeds- og kommunikasjonsansvarlig for Oslo Jazzfestival i februar 2024.

I tillegg til en mastergrad i medier og kommunikasjon fra NTNU forteller Jønsson fra et intervju i 2022 om bakgrunnen sin som musikkformidler – Ja, jeg har skrevet om musikk for diverse aviser, blogger og nettsteder opp igjennom. Jeg skrev blant annet en del for Big Dipper da jeg jobbet der, og for musikkavdelingen til biblioteket i Trondheim og nå senest for Deichman musikk. Musikkformidling gjør meg veldig glad og jeg er veldig heldig å ha fått jobbet med ulike variasjoner av det hele veien.

– Jeg gleder meg stort til å ta fatt på oppgavene som markeds- og kommunikasjonsansvarlig for Oslo Jazzfestival. Jeg ser frem til å bli en del av den flotte og dedikerte festivalgjengen, og til å formidle utrolig mye bra musikk ut til folket, forteller Jønsson i samtale med Oslo Jazzfestival.

Fra forsiden

OJKOS spiller: Andrine Dyblie Erdal - Victoria, Nasjonal jazzscene - 23. april 2024

Prima fra ungdommen

Andrine Dyblie Erdals komposisjoner gir OJKOS nye numre og adresser å levere på.

Nyhet

Bestillingsverk fra Krogstad

Saksofonist Mona Krogstad vil formidle håp og ettertanke i bestillingsverket Serenity Now på Kongsberg Jazzfestival lørdag 6. juli.

Meld deg på vårt nyhetsbrev