Nyhet

Første tre slipp fra Kongsbergjazz

Gard Nilssen Acoustic Unity tar med seg saksofonistene Kjetil Møster og Signe Emmeluth til Kongsberg Jazzfestival 2024. Veslemøy Narvesen kommer med prosjektet «We Don’t Imagine Anymore», og det blir duokonsert med John Scofield og Dave Holland.

Det er tre sterke jazznavn Kongsberg Jazzfestival presenterer i sitt første slipp av 2024-programmet. Det blir mestermøte mellom to av jazzens ledestjerner; gitaristen John Scofield og bassisten Dave Holland fremfører både eget materiale og flere av jazzens standardlåter på Kongsberg Musikkteater. Høstens store snakkis på den norske musikkscenen, Veslemøy Narvesen, presenterer sitt prosjektet «We Don’t Imagine Anymore» på Energimølla. Trommeslager Gard Nilssen tar med seg sin trio Acoustic Unity til Energimølla med ny musikk for festivalen og til bandets kommende plate. For anledningen har trioen også med seg saksofonistene Kjetil Møster og Signe Emmeluth som gjester.

Mer om programmet og billettkjøp her.

Fra forsiden

Now's the time

NTT: Breiflabb og babb

Barytonsaksofonist Jenny Frøysa lager julesatire med Cosmic Swing Orchestra og trommeslager Ole Mofjell snakker om Broken Compass, jazz til maten og mat til jazzen.

Nyhet

Ti nyheter fra Moldejazz

Trondheim Voices & Asle Karstad, Anthony Braxton Lorraine Ensemble, Motorpsycho og Daniel Herskedal & Marius Neset er blant ti nye programslipp fra Moldejazz 2024.

Meld deg på vårt nyhetsbrev