Nyhet

Festivalidyll i Evje

Det er klart for Terrassejazz, en intim og særegen familiedrevet festival i Evje i Setesdal. På årets program står blant annet Karin Krog med Staffan William-Olsson & Terje Gewelt, Andreas Røysum Ensemble og Gard Nilssen Acoustic Unity.

Innehaver av Dølen hotell, Else Haugland, arrangerer sammen med musikersønnene Julian og Karl Bjorå den sjarmerende festivalen Terrassejazz. Det hele startet som en slags hagefest hjemme hos Else Haugland, og har siden blitt utvidet med kveldskonserter på Dølen Hotell. I tillegg kan Terrassejazz by på jazzworkshop for barn og unge, jamming og gateparade.

Da festivalen i fjor markerte fem år, fortalte Else i et intervju med Now’s The Time at hennes drømmebooking var hagekonsert med Karin Krog. Ett år senere går drømmen i oppfyllelse. Lørdag 3. juni er Karin Krog og hennes faste musikere Staffan William-Olsson (gitar) og Terje Gewelt (bass) på plass i hagen.

Terrassejazz åpner fredag 2. juni med Rick Ashtray og Wizrd på hotellscenen. Lørdagen starter med jazzparade og barnejazz, og deretter Karin Krog samt Gard Nilssen Acoustic Unity i hagen. Andreas Røysum Ensemble spiller på hotellscenen før det blir jam utover natta.

Mer om programmet og billetter her.

Fra forsiden

Nyhet

Gjenforenes på åpningen av OsloJazz

Legendariske Masqualero gjenforenes med åpningskonserten på Oslo Jazzfestival i Operaen søndag 11. august. - Dette blir en kveld for den norske jazzhistorieboka, sier festivalsjef Line Juul.

Nyhet

Jaga Jazzist åpner Victoria-høsten

Jaga Jazzist sesongåpner Nasjonal jazzscene i Oslo med to konserter, fredag og lørdag 30. og 31. august. - Vi har den store gleden av å åpne høstsesongen med et band vi har ønsket på scenen siden vi flyttet inn på Victoria, sier direktør Øyvind Larsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev