Nyhet

Spellemann til TJO & GURLS

Trondheim Jazzorkester & GURLS ble i helgen tildelt Spellemann-prisen i kategorien jazz.

Spellemann feiret lørdag 50 år som musikkprisutdeling med stort TV-sendt show fra H3 Arena på Fornebu.  Trondheim Jazzorkester & Gurls fikk Spellemann i kategorien jazz for sin utgivelse «Oui». De øvrige nominerte i jazzkategorien var Master Oogway with Henriette Eilertsen «Happy Village», Moskus «Papirfuglen» og Wako «Ut av det nye».

Inger Hannisdal ble tildelt TONOs komponistpris.

Vi gratulerer!

Fra forsiden

Nyhet

Ti nyheter fra Moldejazz

Trondheim Voices & Asle Karstad, Anthony Braxton Lorraine Ensemble, Motorpsycho og Daniel Herskedal & Marius Neset er blant ti nye programslipp fra Moldejazz 2024.

Nyhet

Julepresang fra Nattjazz

Nattjazz i Bergen slipper de første fire til neste års festival: Nils Petter Molvær med Khmer, Bill Frisell i trioformat, ghanesisk fusion med Florence Adooni samt det norske stjerneskuddet Sara Fjeldvær.

Meld deg på vårt nyhetsbrev