Nyhet

Spellemann til TJO & GURLS

Trondheim Jazzorkester & GURLS ble i helgen tildelt Spellemann-prisen i kategorien jazz.

Spellemann feiret lørdag 50 år som musikkprisutdeling med stort TV-sendt show fra H3 Arena på Fornebu.  Trondheim Jazzorkester & Gurls fikk Spellemann i kategorien jazz for sin utgivelse «Oui». De øvrige nominerte i jazzkategorien var Master Oogway with Henriette Eilertsen «Happy Village», Moskus «Papirfuglen» og Wako «Ut av det nye».

Inger Hannisdal ble tildelt TONOs komponistpris.

Vi gratulerer!

Fra forsiden

Now's the time

NTT: Roger Jurtappens urbane eleganse

Georg Reiss dyrker klarinettklangen, Ina Sagstuen gjenoppliver Skadedyr, ny serie om trombonen i film og TV og John Cale spiller en strålende konsert.

Nyhet

Siste Motvind i Oslo

Tre nye bestillingsverk og flust av go'biter under Motvindfestivalen i Oslo 15. - 17. juni. Dette blir også siste mulighet for å oppleve Motvind som byfestival, fra og med neste år er det kun i skauen det skjer.

Meld deg på vårt nyhetsbrev