Nyhet

Beady Belle åpner AnJazz

Med et utvidet band åpner Beady Belle festivalen AnJazz på Hamar 10. mai.

–  På AnJazz har Beady Belle opptrådt to ganger tidligere, og det er alltid både hyggelig og spennende og ha de tilbake, sier festivalsjef Anja Katrine Tomter i en pressemelding. Til åpningskonserten 10. mai kommer Beady Belle med et utvidet band med tre korister.

Beady Belle, alias Beate S. Lech, startet som frontvokalist i bandet Folk & Røvere i 1996 mens hun studerte ved Norges Musikkhøgskole. Hun har turnért i store deler av verden siden tidlig 2000-tall, og har samarbeidet med verdensstjerner som Jamie Cullum, India Arie og Dee Dee Bridgewater. Beady Belle har gitt ut en rekke plater i samarbeid med blant andre Bugge Wesseltoft, Jon Eberson, Adam Douglas, Joshua Redman, Jarle Bernhoft, Georg Riedel, SKRUK med flere. Hun slapp sitt ellevte studioalbum, Nothing But The Truth, i 2022, som markerte 20-årsjubileet for hennes debut.

Beady Belle på AnJazz:
Beate S. Lech – vokal
Bjørn Sæther – trommer
David Wallumrød – tangenter
Marius Reksjø – bass
Agnes Andersen – kor
Helene Seljehaug – kor
Ingrid Fantoft – kor

Mer om AnJazz-programmet her.

Fra forsiden

Nyhet

Gjenforenes på åpningen av OsloJazz

Legendariske Masqualero gjenforenes med åpningskonserten på Oslo Jazzfestival i Operaen søndag 11. august. - Dette blir en kveld for den norske jazzhistorieboka, sier festivalsjef Line Juul.

Nyhet

Jaga Jazzist åpner Victoria-høsten

Jaga Jazzist sesongåpner Nasjonal jazzscene i Oslo med to konserter, fredag og lørdag 30. og 31. august. - Vi har den store gleden av å åpne høstsesongen med et band vi har ønsket på scenen siden vi flyttet inn på Victoria, sier direktør Øyvind Larsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev