Nyhet

Nytt distribusjonsselskap søker medarbeider

Nakama Records, Dugnad Records, Motvind Records og Conrad Sound har gått sammen og startet Subversive Distribution. Nå søker de etter distribusjonsmedarbeider.

Nystartede Subversive Distribution beskrives som et moderne og framoverlent distribusjonsselskap for grensesprengende musikk. Selskapene jobber innenfor et bredt sjangerfelt som omfatter jazz, samtidsmusikk, folkemusikk, noise, eksperimentell rock med mer. De søker nå etter en medarbeider til å jobbe med de involverte selskapene.

Stillingsutlysning:
De norske plateselskapene Nakama Records, Motvind Records, Conrad Sound og Dugnad rec forener nå sine krefter gjennom Subversive Distribution. Målet vårt er å være synlig og tilgjengelig i relevante butikker og forhandlere verden over, og samtidig fortsette å utgi kreativ musikk uavhengig av sjanger. Vi søker derfor etter et menneske som vil jobbe for oss ved å selge inn vår samlede katalog av fysiske musikkformat til det internasjonale platemarkedet. Dette nybrottsarbeidet er mangefasettert og vil dra nytte fra hele spekteret av bransjekunnskaper. Samtidig innehar vi til sammen en solid erfaringsbase som gjør at en eventuelt uerfaren kandidat raskt vil kunne tilegne seg essensen, og utvikle verdifull kunnskap innen nisjeformidling. Det viktigste for oss er derfor at du er oppsøkende, lærenem, standhaftig og strukturert.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:
– Oppsøke forhandlere av fysisk musikk
– Oprettholde kontakten med kunder
– Lage og sende ut nyhetsskriv
– Noe front- og back-end administrering av nettside (trenger ikke kunne koding)

Betaling er på timebasis, og oppstartsprosjektet vil i første omgang vare 12 måneder, med muligheter for forlengelse. Vi er klare til å sette deg i gang så snart som mulig, og har derfor løpende søknadsfrist. Send oss bare en e-post på subversivedistribution (ætt) gmail.com. Vi ser frem til å høre fra deg!

Fra forsiden

Nyhet

Graver musikalsk gruve i Kongsbergs historie

I sjarmerende omgivelser i Høens Garasje skal kunstnerduoen Håvard Aufles og Fredrik Høyer hylle lokal identitet og kjærlighet til by og bygd. Bestillingsverket er laget i anledning Kongsberg Jazzfestivals 60-årsmarkering og byens 400-årsjubileum.

Nyhet

Jaap Blonk på nygammel grunn i Molde

I år finner Moldejazz tilbake til gamle spillesteder, og multikunstner Jaap Blonk skal opptre på to av disse, ved steinhytta på Hjertøya og kunstsenteret på Plassen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev