Nyhet

Nytt distribusjonsselskap søker medarbeider

Nakama Records, Dugnad Records, Motvind Records og Conrad Sound har gått sammen og startet Subversive Distribution. Nå søker de etter distribusjonsmedarbeider.

Nystartede Subversive Distribution beskrives som et moderne og framoverlent distribusjonsselskap for grensesprengende musikk. Selskapene jobber innenfor et bredt sjangerfelt som omfatter jazz, samtidsmusikk, folkemusikk, noise, eksperimentell rock med mer. De søker nå etter en medarbeider til å jobbe med de involverte selskapene.

Stillingsutlysning:
De norske plateselskapene Nakama Records, Motvind Records, Conrad Sound og Dugnad rec forener nå sine krefter gjennom Subversive Distribution. Målet vårt er å være synlig og tilgjengelig i relevante butikker og forhandlere verden over, og samtidig fortsette å utgi kreativ musikk uavhengig av sjanger. Vi søker derfor etter et menneske som vil jobbe for oss ved å selge inn vår samlede katalog av fysiske musikkformat til det internasjonale platemarkedet. Dette nybrottsarbeidet er mangefasettert og vil dra nytte fra hele spekteret av bransjekunnskaper. Samtidig innehar vi til sammen en solid erfaringsbase som gjør at en eventuelt uerfaren kandidat raskt vil kunne tilegne seg essensen, og utvikle verdifull kunnskap innen nisjeformidling. Det viktigste for oss er derfor at du er oppsøkende, lærenem, standhaftig og strukturert.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:
– Oppsøke forhandlere av fysisk musikk
– Oprettholde kontakten med kunder
– Lage og sende ut nyhetsskriv
– Noe front- og back-end administrering av nettside (trenger ikke kunne koding)

Betaling er på timebasis, og oppstartsprosjektet vil i første omgang vare 12 måneder, med muligheter for forlengelse. Vi er klare til å sette deg i gang så snart som mulig, og har derfor løpende søknadsfrist. Send oss bare en e-post på subversivedistribution (ætt) gmail.com. Vi ser frem til å høre fra deg!

Fra forsiden

Nyhet

Gjenforenes på åpningen av OsloJazz

Legendariske Masqualero gjenforenes med åpningskonserten på Oslo Jazzfestival i Operaen søndag 11. august. - Dette blir en kveld for den norske jazzhistorieboka, sier festivalsjef Line Juul.

Nyhet

Jaga Jazzist åpner Victoria-høsten

Jaga Jazzist sesongåpner Nasjonal jazzscene i Oslo med to konserter, fredag og lørdag 30. og 31. august. - Vi har den store gleden av å åpne høstsesongen med et band vi har ønsket på scenen siden vi flyttet inn på Victoria, sier direktør Øyvind Larsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev