Nyheter

Søker ungdommer til improkurs og jazzensembler

Til høsten har Østnorsk jazzsenter ledige plasser i Improvisasjonsverksted for ungdom, i de faste ungdomsjazzensemblene og i nyvinningen Ungdommens improorkester.

Er du mellom 14 og 20 år, spiller allerede et instrument og kan tenke deg å utforske improvisasjon og samspill i jazzensembler, så kan Østnorsk jazzsenters kurs- og ensembletilbud være noe for deg.

Først ut er Improvisasjonsverksted for ungdom, 21-22. august på Øvingshotellet i Oslo. Dette er et to-dagers verksted der ungdommene får utforske improvisasjon med veiledning fra de to erfarne jazzmusikerne og pedagogene, Shannon Mowday og Henriette Eilertsen. Mer info og påmelding her.

Til høsten starter Østnorsk jazzsenter opp nyvinningen Ungdommens improorkester under ledelse av Henriette Eilertsen. Dette blir et gehørbasert ensemble med fokus på samspill og mye improvisasjon. Mer info og påmelding her.

Det er også ledige plasser i de fire etablerte ungdomsjazzensembler som har aktiviteter gjennom hele året: et ungdomsjazzvokalensemble (Ung Vokal) og fire ungdomsjazzorkestre; ett for Buskerud (BUJO), ett for Innlandet (IJO ung), ett for Akershus og Oslo (AOJO). Mer info og påmelding til disse her.

 

Fra forsiden

Nyheter

NTT: Spiller til fløyta går

Henriette Eilertsen solodebuterer på fløyte, Håvard Wiik anbefaler solopianofavoritter og Kafé Hærverks Vegard Heskestad er oppgitt over Kulturrådet.

I.P.A. – Victoria Nasjonal Jazzscene, 16. september 2021

Bandet som har alt

Kvintetten gjør deg iallfall grundig bortskjemt.

Meld deg på vårt nyhetsbrev