Nyhet

Hilde Louises strømmejul

Hilde Louise Asbjørnsens julekonsert har blitt en tradisjon på Victoria, men blir i år uten publikum i salen. I stedet inviterer Nasjonal jazzscene til digital konsert direktesendt 12. desember.

Korona og Oslos utvidede tiltak mot smitten satte en definitiv stopper for å være i samme rom som Hilde Louise Asbjørnsen og hennes orkester i år. Men Asbjørnsen er nærmest ustoppelig i sin juleglede og derfor er Nasjonal jazzscene glade for å kunne stråle både henne og bandet hennes direkte hjem til deg. Hele banden stiller på Victoria og konserten sendes i sanntid klokken 21.00 lørdag 12. desember.

Hilde Louise Asbjørnsen gjør et utradisjonelt utvalg av kjente og mindre kjente juleklassikere til sine egne med hovedvekt på de amerikanske gullskattene, men også med noen norske slagere. Jazzscenen lover julestemningen hjemme hos deg, med en personlig, nær og varm affære litt på siden av julestandarden.

Billetter til Hilde Louises strømmejul kjøpes her.

Fra forsiden

Nyhet

UKAS JAZZPROFIL: Grete Skarpeid

Grete Skarpeid ga nettopp ut sitt andre album, «Beyond Other Stories», arrangert og produsert av Aruan Ortiz. Et filmteam har i fire år fulgt Skarpeid og hennes samarbeid med Aruan, og til høsten slippes dokumentarfilmen «Grete - and the Cuban pianist».

Nyhet

NTT: Juks og fanteri

Vi byr på faglig påfyll om ubehaget i strømmeøkonomien ved Anja Nylund Hagen og bedragerfenomenet i musikken ved Jo Fougner Skaansar, Ragnhild Fangel Jamtveit er klar med ny Pom Poko-skive, Kafé Hærverk har gitt ut en helsikkes omfangsrik samler, vi har fått leserbrev og mye mer i ukas Now's The Time!

Meld deg på vårt nyhetsbrev