Bildeserie

Jazzfest i bilder

Jazzfest 2020 ble en suksess. Se flott bildeserie fra festivalens fire dager her.

Jazzfest i Trondheim håndterte smittevern og publikumsbegrensninger, og gjennomførte med stor suksess årets festival 26. – 29. november. Se bildeserier fra alle fire dager her, tatt av festivalens dyktige fotografer, Thor Egil Leirtrø og Arne Hauge.  (klikk på et bilde for å bla igjennom galleriet)

Jazzfest, dag 1

 

Jazzfest, dag 2

 

Jazzfest, dag 3

 

Jazzfest, dag 4

Fra forsiden

Now's the time

NTT: Pepperfuglens vingeslag

Utdrag fra ny bok om Afric Pepperbird, forfatter Jan Omdahl om albumet, gåten Garbarek og funnet av Belonging-testpressen, Jovan Pavlovics trekkspillnyvinninger, fem år med Fieh og julekonsertsesongen er i gang.

Nyhet

Trippel-slipp fra KongsbergJazz

Prisvinner Thomas Strønen med bestillingsverket "Et ørlite beat", Joel Ross 'Parables' og Trondheim Jazz Orchestra & GURLS er første slipp fra Kongsberg Jazzfestival 2023.

Meld deg på vårt nyhetsbrev