Bildeserie

Jazzfest i bilder

Jazzfest 2020 ble en suksess. Se flott bildeserie fra festivalens fire dager her.

Jazzfest i Trondheim håndterte smittevern og publikumsbegrensninger, og gjennomførte med stor suksess årets festival 26. – 29. november. Se bildeserier fra alle fire dager her, tatt av festivalens dyktige fotografer, Thor Egil Leirtrø og Arne Hauge.  (klikk på et bilde for å bla igjennom galleriet)

Jazzfest, dag 1

 

Jazzfest, dag 2

 

Jazzfest, dag 3

 

Jazzfest, dag 4

Fra forsiden

Bildeserie

UKAS JAZZPROFIL: Grete Skarpeid

Grete Skarpeid ga nettopp ut sitt andre album, «Beyond Other Stories», arrangert og produsert av Aruan Ortiz. Et filmteam har i fire år fulgt Skarpeid og hennes samarbeid med Aruan, og til høsten slippes dokumentarfilmen «Grete - and the Cuban pianist».

Bildeserie

NTT: Juks og fanteri

Vi byr på faglig påfyll om ubehaget i strømmeøkonomien ved Anja Nylund Hagen og bedragerfenomenet i musikken ved Jo Fougner Skaansar, Ragnhild Fangel Jamtveit er klar med ny Pom Poko-skive, Kafé Hærverk har gitt ut en helsikkes omfangsrik samler, vi har fått leserbrev og mye mer i ukas Now's The Time!

Meld deg på vårt nyhetsbrev