Bildeserie

Jazzfest i bilder

Jazzfest 2020 ble en suksess. Se flott bildeserie fra festivalens fire dager her.

Jazzfest i Trondheim håndterte smittevern og publikumsbegrensninger, og gjennomførte med stor suksess årets festival 26. – 29. november. Se bildeserier fra alle fire dager her, tatt av festivalens dyktige fotografer, Thor Egil Leirtrø og Arne Hauge.  (klikk på et bilde for å bla igjennom galleriet)

Jazzfest, dag 1

 

Jazzfest, dag 2

 

Jazzfest, dag 3

 

Jazzfest, dag 4

Fra forsiden

25 ÅR SOM NORSK JAZZFORUM

Veien til en nasjonal jazzscene

25 ÅR SOM NORSK JAZZFORUM: 8. juni 1997 ble Norsk jazzforum etablert ved sammenslåing av tre ulike jazzorganisasjoner. Gjennom sommeren publiserer vi flere intervjuer og saker for å markere 25 år som Norsk jazzforum, organisasjonen som samler hele det norske jazzfeltet. Terje Mosnes skriver her om den nye organisasjonens første tid.

Meld deg på vårt nyhetsbrev