Nyhet

NTNU Jazzlinja på turné

Tredjeklasse på jazzlinja ved NTNU i Trondheim legger i høst ut på turné med start på Dokkhuset 16. oktober.

Etter at vårens tradisjonelle andreklasseturné ble avlyst grunnet korona, er det nå tredjeklassinger som legger ut på veien. Med hele 16 musikere er Jazzraptor det største bandet noensinne som jazzlinja sender ut på turné.

– Det er jo stort å ta del i en så sterk tradisjon. Vi gleder oss masse til å spille sammen og møte publikum, sier bandets altsaxofonist Amalie Dahl.
Musikerne kommer fra Norge, Sverige og Danmark og er i alderen 20 – 24 år. Med seg har de originale komposisjoner, skrevet og arrangert spesifikt for ensemblet. Til tross for forskjellig bakgrunn og inspirasjon, har de sammen​ j​obbet frem et sterkt felles uttrykk.

Turné:
16. oktober – Dokkhuset, Trondheim
21. oktober- Marikollen Kultursal, Rælingen
22. oktober – SALT, Oslo
26. oktober – Inderøy Jazzforum
2. desember – Nasjonal Jazzscene, Oslo

Jazzraptor: Isabelle Bjørneraas – vokal, fløyte (Trondheim) Liv Ellen Rønning – vokal (Åsen, Levanger) Jakob Leirvik – vokal (Trondheim) Amalie Dahl – saxofoner, klarinett (Sorø, Danmark) Ask Morris Rasmussen – tenorsaxofon (Tønsberg) Aksel Rønning – tenorsaxofon (Rælingen) Jenny Frøysa – barytonsaxofon, bassklarinett (Kråkstad) Ola Lømo Ellingsen – trompet (Oslo) Oscar Andreas Haug – trompet (Arendal) Emil Storløkken Åse – gitar (Trondheim) Amund Storløkken – Åse vibrafon (Trondheim) Eskild Okkenhaug – bass (Skedsmokorset) Nicolas Leirtrø – bass, barytongitar (Trondheim) Trym Saugstad Karlsen – trommer (Skotbu) August Glännestrand – trommer (Vänersborg, Sverige)

Fra forsiden

Nyhet

Nytt Molvær-verk på Kongsberg Jazzfestival

Veteran og pioner Nils Petter Molvær er klar for Kongsberg Jazzfestival i juli med splitter nytt bestillingsverk. Publikum kan også glede seg til Siril Malmedal Hauge, solokonsert med Stian Carstensen og Tora Dahle Aagård i bandet TORA.

Meld deg på vårt nyhetsbrev