Nyhet

Larsen inn i Europe Jazz Networks styre

Festivalsjef i Oslo Jazzfestival, Øyvind S. Larsen, er valgt inn som nytt styremedlem i Europe Jazz Network.

Oslo Jazzfestivals festivalsjef Øyvind S. Larsen ble valgt inn som styremedlem i Europe Jazz Network (EJN) under organisasjonens generalforsamling torsdag 10. september.

– Europe Jazz Network er det største og viktigste jazznettverket i Europa. Som styremedlem i dette nettverket skal jeg jobbe med å utvikle denne organisasjonen gjennom dens mange internasjonal prosjekter og den årlige Europe Jazz Confrence som neste år finner sted i Tallin, sier Larsen i en pressemelding.

EJNs nye styre vil bestå av Wim Wabbes (styreleder), Enrico Bettinello, Kenneth Killeen, Minnakaisa Kuivalainen og Øyvind S. Larsen.

Europe Jazz Network er en organisasjon bestående av over 160 medlemsorganisasjoner (festivaler, klubber, arrangører og andre jazzorganisasjoner) på tvers av 35 land. Organisasjonen jobber med å støtte opp om jazz som sjanger og det mangfoldet som eksisterer under dens fane. De har som mål å støtte opp om videreutvikling av jazzbransjen og tilrettelegge for at musikere, arrangører og publikum skal kunne møtes på tvers av landegrenser.

EJN er også arrangør av European Jazz Conference, som er den viktigste jazzkonferansen i Europa. Årets konferanse skulle egentlig vært arrangert i Sofia, Bulgaria sist uke, men ble avlyst grunnet coronapandemien.

Fra forsiden

Nyhet

Tysk prestisjepris til Bendik Giske

Bendik Giske ble nylig kåret til årets artist under German Jazz Prize. En saksofonist og komponist som kontinuerlig flytter grensene, uttaler juryen i sin begrunnelse.

OJKOS spiller: Andrine Dyblie Erdal - Victoria, Nasjonal jazzscene - 23. april 2024

Prima fra ungdommen

Andrine Dyblie Erdals komposisjoner gir OJKOS nye numre og adresser å levere på.

Meld deg på vårt nyhetsbrev