Nyhet

Larsen inn i Europe Jazz Networks styre

Festivalsjef i Oslo Jazzfestival, Øyvind S. Larsen, er valgt inn som nytt styremedlem i Europe Jazz Network.

Oslo Jazzfestivals festivalsjef Øyvind S. Larsen ble valgt inn som styremedlem i Europe Jazz Network (EJN) under organisasjonens generalforsamling torsdag 10. september.

– Europe Jazz Network er det største og viktigste jazznettverket i Europa. Som styremedlem i dette nettverket skal jeg jobbe med å utvikle denne organisasjonen gjennom dens mange internasjonal prosjekter og den årlige Europe Jazz Confrence som neste år finner sted i Tallin, sier Larsen i en pressemelding.

EJNs nye styre vil bestå av Wim Wabbes (styreleder), Enrico Bettinello, Kenneth Killeen, Minnakaisa Kuivalainen og Øyvind S. Larsen.

Europe Jazz Network er en organisasjon bestående av over 160 medlemsorganisasjoner (festivaler, klubber, arrangører og andre jazzorganisasjoner) på tvers av 35 land. Organisasjonen jobber med å støtte opp om jazz som sjanger og det mangfoldet som eksisterer under dens fane. De har som mål å støtte opp om videreutvikling av jazzbransjen og tilrettelegge for at musikere, arrangører og publikum skal kunne møtes på tvers av landegrenser.

EJN er også arrangør av European Jazz Conference, som er den viktigste jazzkonferansen i Europa. Årets konferanse skulle egentlig vært arrangert i Sofia, Bulgaria sist uke, men ble avlyst grunnet coronapandemien.

Fra forsiden

Konsert

Ungjazzfest på Victoria

Helgen 15. og 16. juni markerer et hundretalls ungjazzere at det er ti år siden etableringen av Østnorsk jazzsenters første regionale ungdomsjazzorkester.

Nyhet

Festivalidyll i skogen

Motvind i Middelalderskogen byr på store navn innen jazz og impro så vel som marokkansk gnawa, indisk klassisk musikk, norsk folkemusikk og dans ut i de sene nattetimer. Joe McPhee er årets Artist i Residence under festivalen som arrangeres 21. - 23. juni.

Meld deg på vårt nyhetsbrev