Festival

Kongsberg Jazzfestival hjem i stua

Årets utgave av Kongsberg Jazzfestival er avlyst, men festivalen inviterer likevel til digital festivalstemning fredag 3. juli.

– I år kommer vi hjem til deg, sier prosjektleder i Kongsberg Jazzfestival, Truls Liang. Vi skal klare å formidle en smak av festivalfølelse sier han, selv om det blir annerledes i år. Rammen for strømmearrangementet er bakgården på Christians Kjeller og det er ikke en liten produksjon som skal gjennomføres.

På programmet denne kvelden står konserter med soulstjerna Noora Noor, Nils Petter Molvær og et spontant møte mellom slampoet Fredrik Høyer og trommeslager Ståle Liavik Solberg. Sendingen ledes av musikkjournalist Christine Dancke.

– Dette blir en ekte livesending med flerkameraproduksjon, det blir intervjuer og konserter på løpende bånd. Det blir et gjensyn med velkjente ansikter og lokale helter. Vi håper folk samles og logger seg på for å se sendingen, men ikke for mange sammen da, smiler Liang.

Sendingen gjøres i samarbeid med DNB, som i sommer inviterer til åtte digitale festivaler. Mer informasjon om arrangementet og hvordan man skaffer seg tilgang finnes her.

Fra forsiden

Festival

Mangfold i konsertbooking

Under Feminalen i Trondheim søndag 25. oktober arrangerer Femme Brutal, Stilllverk1 og Balansekunst panelsamtale og workshop om mangfold i konsertbooking samt konserter med Propan og Lydia Brunch.

Meld deg på vårt nyhetsbrev