Nyhet

Moldejazz-strømming på den internasjonale jazzdagen

På den internasjonale jazzdagen 30. april byr Moldejazz på strømmekonsert med Espen Berg Trio, et band som står på programmet for sommerens festival.

Torsdag kveld på den internasjonale jazzdagen vil Moldejazz strømme konsert med Espen Berg Trio fra Molde Kulturskole. Det er der festivalens nyeste Steinway-flygel står utenom festivaltid.

– Det er første gang Moldejazz gjør en slik streamingkonsert etter at korona-restriksjonene trådte i kraft, og det blir slik sett en spennende erfaring for oss, sier festivalsjef Hans-Olav Solli, og legger til at han er veldig glad for at Espen Berg Trio hadde anledning til å gjøre dette «stuntet».
Espen Berg Trio er en kritikerrost pianotrio og består foruten Espen Berg selv på piano, av Bárður Reinert Poulsen på bass og for denne anledningen Thomas Strønen på trommer.

– Dette blir for oss en veldig fin markering av International Jazz Day, sier Solli og forteller at konserten vil ha en fin «festival-overlapp» i forhold til Nasjonal jazzscene sin konsert med Lilja samme kveld kl 20.00.

I forkant av konserten vil det bli en samtale mellom festivalsjef Hans-Olav Solli og kulturredaktør i Romsdals Budstikke, Vera Henriksen. Strømmingen skjer i samarbeid med Lyd- og Sceneproduksjon som står for teknisk avvikling.

Fra forsiden

Moldejazz 2024 - dag 3 og 4

Folkefesten og jazzen møtes i kveldssola

FESTIVAL: Moldejazz på onsdag og torsdag går fra sur vind til godvær, Jaap Blonk fascinerer både ute og inne, Lightning Trio, Bliss Quintet, Schemes og Coincidences møtes i Jazzintro-finalen, Bill Frisell finner vrengpedalen og den store og den lille festivalen møtes på takterrassen i ellevetiden om kvelden.

Meld deg på vårt nyhetsbrev