Nyhet

Familiefestival i Bergen

Hele USF Verftet tas i bruk når Bajazz inviterer til familiefestival med konserter og ulike aktiviteter 21. og 22. september.

Bajazz tar i bruk hele huset på USF Verftet for å skape en unik og morsom festival for hele familien førstkommende helg. Det blir flere konserter og ulike typer aktiviteter for barn og voksne i alle aldre. På programmet står blant annet Jazz på Pippis Vis med Sarah Riedel, 9 grader nord og lydinstallasjonen Meidells Musikkmaskin.

Første konserten ut lørdag formiddag er Naboen Min. Debutplata «Rockesock» er en samling nyskrevne barnesanger, og har som mål å få ungene til å synge, danse, smile og le. Albumet ble belønnet med Spellemannspris for beste barnemusikk i 2018. Musikalsk spenner det fra rock til viser med inspirasjon fra både reggae og country. I tekstene finner en både humor og alvor, med engasjerende historier om dansende kroppsdeler, hoppende dyr og folk som trenger trøst. Naboen min er et band sammensatt av forfatter og låtskriver Vegard Markhus pluss produsent og multiinstrumentalist Bjørnar Sangolt. Med seg på laget har de Einar Olsson (trommer) og Eirik Utne (bass), kjent fra band som Casiokids, Alibiet, Kiss Kiss King Kong, Good Time Charlie og Silja Sol.

Mer om Bajazz-programmet her.

Festivalen arrangeres Bergen Jazzforum, og årets festival er den niende i rekka.

Fra forsiden

Nyhet

Daglige jazzportretter på NRK Radio

Hver dag gjennom sommeren sender NRK Radio portretter av norske jazzmusikere. Statskanalen har kjøpt inn førti av Tor Hammerøs jazzportretter fra Ordentlig Radio, og sendestart er mandag 21. juni med bassist og komponist Ellen Andrea Wang.

Meld deg på vårt nyhetsbrev