Nyhet

Friends & Neighbors på USA-turné

Friends & Neighbors åpnet USA-turneen i New York 2. april, og fortsetter med ni konserter den neste uka.

Friends & Neighbors slapp høsten 2018 sitt fjerde album «What´s Next?» på Clean Feed Records. Utgivelsen fikk strålende anmeldelser, og Jazzinorge.nos Arild R. Andersen skrev blant annet at bandet sprenger seg ut av tradisjonen og gir oss det neste: «André Roligheten, tenorsaksofon og bassklarinett, Thomas Johansson, trompet, Oscar Grönberg, piano, Jon Rune Strøm, bass og Tollef Østvang, trommer er alle pilarer i den norske samtidsjazzen, og når de samler seg, låter det naturligvis mildt sagt bærende. Det handler virkelig ikke om tekniske ferdigheter alene. Det er innmaten som skinner.»

Høsten 2018 var Friends & Neighbors på releaseturné i New Zealand, og nå er bandet ute på en lengre turné i USA.

Turnérute:
2/4/19: ShapeShifter Lab – New York City, NY
4/4/19: Little Dumbo – Richmond, VA
5/4/19: If ART Gallery – Columbia, SC
6/4/19: Outside the Spotlight – Lexington, KY
7/4/19: Hungry Brain – Chicago, IL
8/4/19: Trinosophes – Detroit, MI
9/4/19: New Ghosts/BOP STOP – Cleveland, OH
10/4/19: One Spirit Center – Rockford, IL
11/4/19: ALL – Madison, WI
12/4/19: Popelka Trenchard Glass – Sturgeon Bay, W

Fra forsiden

Nyhet

UKAS JAZZPROFIL: Grete Skarpeid

Grete Skarpeid ga nettopp ut sitt andre album, «Beyond Other Stories», arrangert og produsert av Aruan Ortiz. Et filmteam har i fire år fulgt Skarpeid og hennes samarbeid med Aruan, og til høsten slippes dokumentarfilmen «Grete - and the Cuban pianist».

Meld deg på vårt nyhetsbrev