Nyhet

Solid åpningshelg på Nasjonal jazzscene

Nasjonal jazzscene i Oslo åpner årets konsertsesong førstkommende helg med Rymden og Terje Rypdal Conspiracy.

Nasjonal jazzscene slår sceneteppet opp for vårens program med en sterk åpningshelg. Fredag 18. januar går turen til Rymden, Bugge Wesseltoft, Dan Berglund og Magnus Öströms nye prosjekt. Trioen er på turné i disse dager og plate slippes om kort tid på Jazzland Recordings. Lørdag 19. januar hører vi igjen urgitaristen i moderne norsk jazz. Terje Rypdal kommer til Victoria med et oppdatert Conspiracy-band, og deler av sin rene, fornybare jazzenergi. Videre fram til påske kan du også oppleve Espen Rud (70!), Lassen, Mats Eilertsen Trio, Ikue Mori, Marc Ribot´s Ceramic Dog, Siril Malmedal Hauge, Bo Sundström, Joshua Redman – Still Dreaming, Nubya Garcia, Alison Miller og mange flere.
Se her for hele vårprogrammet.

Fra forsiden

Nyhet

Håpar det ikkje lét som eit storband

Til OJKOS sin fjerde konsert er det trompetist Lyder Øvreås Røed som er huskomponist. Vi tok ein prat med Lyder på Victoria under den siste øvinga før konserten tysdag 26. februar.

Nyhet

Ni nye band klare for Jazzfest

Hildegunn Øiseth og Eldbjørg Raknes kommer til Jazzfest i Trondheim med hvert sitt bestillingsverk. Madeleine Peyroux og Beady Belle er blant andre Jazzfest-klare artister.

Meld deg på vårt nyhetsbrev