Nyhet

Solid åpningshelg på Nasjonal jazzscene

Nasjonal jazzscene i Oslo åpner årets konsertsesong førstkommende helg med Rymden og Terje Rypdal Conspiracy.

Nasjonal jazzscene slår sceneteppet opp for vårens program med en sterk åpningshelg. Fredag 18. januar går turen til Rymden, Bugge Wesseltoft, Dan Berglund og Magnus Öströms nye prosjekt. Trioen er på turné i disse dager og plate slippes om kort tid på Jazzland Recordings. Lørdag 19. januar hører vi igjen urgitaristen i moderne norsk jazz. Terje Rypdal kommer til Victoria med et oppdatert Conspiracy-band, og deler av sin rene, fornybare jazzenergi. Videre fram til påske kan du også oppleve Espen Rud (70!), Lassen, Mats Eilertsen Trio, Ikue Mori, Marc Ribot´s Ceramic Dog, Siril Malmedal Hauge, Bo Sundström, Joshua Redman – Still Dreaming, Nubya Garcia, Alison Miller og mange flere.
Se her for hele vårprogrammet.

Fra forsiden

Nyhet

NTT: Nå faller løvet!

Sanskriti Shrestha går inn og ut av tradisjonen, Fredrik Ljungkvist kommer med triodebut og Jo Fougner Skaansar leker med jazzen og poesien.

Nyhet

I Like To Sleep gir stafettpinnen vidare

I løpet av det siste året har Årets unge jazzmusikarar 2018, I Like to Sleep, vore på turné, fått mentorrettleiing og spelt inn plate. Fristen for å søke Jazzintro 2020 er rett rundt rundt hjørnet – 1. november.

Meld deg på vårt nyhetsbrev