Nyhet

Solid åpningshelg på Nasjonal jazzscene

Nasjonal jazzscene i Oslo åpner årets konsertsesong førstkommende helg med Rymden og Terje Rypdal Conspiracy.

Nasjonal jazzscene slår sceneteppet opp for vårens program med en sterk åpningshelg. Fredag 18. januar går turen til Rymden, Bugge Wesseltoft, Dan Berglund og Magnus Öströms nye prosjekt. Trioen er på turné i disse dager og plate slippes om kort tid på Jazzland Recordings. Lørdag 19. januar hører vi igjen urgitaristen i moderne norsk jazz. Terje Rypdal kommer til Victoria med et oppdatert Conspiracy-band, og deler av sin rene, fornybare jazzenergi. Videre fram til påske kan du også oppleve Espen Rud (70!), Lassen, Mats Eilertsen Trio, Ikue Mori, Marc Ribot´s Ceramic Dog, Siril Malmedal Hauge, Bo Sundström, Joshua Redman – Still Dreaming, Nubya Garcia, Alison Miller og mange flere.
Se her for hele vårprogrammet.

Fra forsiden

Nyhet

Turnésuksess i pandemiens tid

Østnorsk jazzsenter, Scene Finnmark og Norsk jazzforum mobiliserte sammen med nordnorske klubber og storband.

Nyhet

Professor Lunds landing

Etter mer enn 20 år i USA, er gitarist Lage Lund tilbake i Norge som professor på Musikhøgskolen og med et spennende kvartettsamarbeid på gang.

Meld deg på vårt nyhetsbrev