Nyhet

Solid åpningshelg på Nasjonal jazzscene

Nasjonal jazzscene i Oslo åpner årets konsertsesong førstkommende helg med Rymden og Terje Rypdal Conspiracy.

Nasjonal jazzscene slår sceneteppet opp for vårens program med en sterk åpningshelg. Fredag 18. januar går turen til Rymden, Bugge Wesseltoft, Dan Berglund og Magnus Öströms nye prosjekt. Trioen er på turné i disse dager og plate slippes om kort tid på Jazzland Recordings. Lørdag 19. januar hører vi igjen urgitaristen i moderne norsk jazz. Terje Rypdal kommer til Victoria med et oppdatert Conspiracy-band, og deler av sin rene, fornybare jazzenergi. Videre fram til påske kan du også oppleve Espen Rud (70!), Lassen, Mats Eilertsen Trio, Ikue Mori, Marc Ribot´s Ceramic Dog, Siril Malmedal Hauge, Bo Sundström, Joshua Redman – Still Dreaming, Nubya Garcia, Alison Miller og mange flere.
Se her for hele vårprogrammet.

Fra forsiden

Oslo Jazzfestival - 16. august 2019

Kokepunkt

Du må prøve å gå rundt på Sentralen med konsertar på alle kantar – musikken går rett i fletta på deg!

Meld deg på vårt nyhetsbrev