Nyhet

Sortland Jazzfestival for 30. gang

Onsdag 19. september åpner den 30. Sortland Jazzfestival i Vesterålen. På programmet står blant annet Helge Lien Trio, Petter Wettre, Marit Sandvik & Nova Onda, Ola Kvernbergs Steamdome og Maria Solheim.

Det inviteres til jazzfest i Vesterålen 19. – 23. september. 2018-utgaven av Sortland Jazzfestival byr på et rikholdig program med en miks av lokale prosjekter og store nasjonale navn. Festivalen gir både den intime konsertopplevelsen og fullt trøkk i Blåboksen og Møysalen, og i år arrangeres konserter både på Holmen og i Nyksund.
Sortland musikkforening møter Brazz bros i en forrykende konsert, Helge Lien trio byr på pianotrio-jazz av internasjonalt nivå og Vesterålens Maria Solheim kommer hjem med fullt band i Sortland kirke. Michael Brecker hylles av Petter Wettre band, og festivalyndlingene «Steamdome» med Ola Kvernberg kommer også til Sortland. Knut Reiersrud vil gjøre en musikalsk
reise verden rundt med sin solokonsert, og The Real Thing skal sette full fyr på lørdagsnatta med sin souljazz.
Det blir etterjobbjazz med Sindre & Håkon, JulietNorth, NovaOnda og Marit Sandvik samt prosjektet Speilets tale, som også skal spille i Nyksund kapell, Zoar. Fjorårets nyskapning «Boknabajazz» inntar Holmen lørdag formiddag. I lokalene til Holmøy maritime blir det tradjazz med Shoeshine boys.
Barn og unge har en framtredende plass i festivalens program, og festivalen venter nærmere 2500 barn og unge på
konserter med Brazz bros, Jubeltube, Inge Bremnes, Nordnorske barnesanger og gateparade.

Mer om programmet og billettkjøp her.

Fra forsiden

Nyhet

Ti nye fra Moldejazz

I siste programslipp fra Moldejazz finner vi størstedelen av programmet til Alexandraparken, to konserter i Domkirka og en Storyville-konsert.

Nyhet

Sært i Smeltehytta

Kongsberg Jazzfestival har programmet for årets Særingfest klart. Den mer eksperimentelle delen av festivalen byr i år på blant annet trioen SPACE, Phil Minton & Veryan Weston, Nicole Mitchell solo og Christian Wallumrød & Ingebrigt Håker Flaten.

Meld deg på vårt nyhetsbrev