Nyhet

Nytt Moldejazz-slipp

R + R = NOW, Stanley Clarke Band, Allison Miller’s Boom Tic Boom, Iiro Rantala/Ulf Wakenius, Matana Roberts, The Big Yes!, Four Brothers og Knut Reiersrud Band er klare for Moldejazz 2018.

Prosjektet R+R=Now med blant andre Robert Glasper og Terrace Martin, gjør sin første og eneste Norgeskonsert under Moldejazz i sommer. Bassisten Stanley Clarke kommer endelig tilbake til festivalen, 46 år etter at han var i Molde med Return To Forever. Det ettertraktete trommeslageren Allison Miller kommer sitt spennende prosjekt Boom Tic Boom. Matana Roberts kommer med en forestilling som speiler afroamerikanske tradisjoner gjennom ord, toner og bilder. Christian Meaas Svendsen har samlet en skandinavisk drømmekvartett som har fått navnet The Big Yes! Og ikke minst så er tre av Skandinavias fremste gitarister klare for festivalen; Ulf Wakenius kommer i duo med den finske pianisten Iiro Rantala, Staffan William-Olsson kommer med fire «brødre»-saksofonister og Knut Reiersrud kommer med eget band og nytt materiale.
Mer om programmet her.

Moldejazz har tidligere offentliggjort den amerikanske bandlederen, komponisten og arrangøren Maria Schneider som Artist In Residence, Van Morrison, Donny McCaslin, Hudson, Di Derre, Gurls, Trondheim Jazzorkester & The MaxX, Trondheim Voices, Paal Nilssen-Love XL Unit, Ingebjørg Bratland og Adam Douglas.

Fra forsiden

Nyhet

NTT: Bysommer-nummeret

Vi skriver om en gammel låt av Lillebjørn Nilsen, vi får sommerlåttips av Bodil Niska og aktivitetstips fra Motvind-arrangør Andreas Hoem Røysum.

Meld deg på vårt nyhetsbrev