Nyheter

Supersilent markerer 20-årsjubileum på Ultima

På Ultima 9. september markeres improv-trioens 20-årsjubileum med konsert i Sentralens marmorsal og en installasjon i Emanuel Vigeland mausoleum.

Trompetisten og sangeren Arve Henriksen, komponist og tangentspiller Ståle Storløkken og Helge Deathprod Sten på elektronikk har i 20 år improvisert frem musikk i skjæringspunktet mellom avantgarde, støy og jazz.
Supersilent er også aktuelle på prestisjetunge Big Ears Festival – en av USAs mest toneangivende musikkfestivaler som arrangeres i Knoxville, Tennessee fra 23. – 26. mars. Der deltar også Ultima-kjenningene Nils Økland Band og Frode Haltli med Grenseskogen som var en del av fjorårets Ultimafestival. De deler plakat med blant andre Matmos som fremfører Robert Ashleys Perfect Lives (som var en del av Ultima i 2015), Gyan Riley (Ultima 2016), Laetitia Sadier (Ultima 2012), Wilco, Gavin Bryars Ensemble, The Magnetic Fields, Blonde Redhead, Tortoise, og Carla Bley.

Biletter i salg nå.

Fra forsiden

Nyheter

Sterk jazzhøst i Molde

Storyville Jazz Club i Molde åpner konsertsesongen med Transatlantic Express torsdag 21. september. Marius Neset Quintet, Kristin Asbjørnsen og Joshua Redman & Ola Kvernberg er blant andre høydepunkter i høst.

Meld deg på vårt nyhetsbrev