Nyheter

NORCDs store jubileumsfeiring

Plateselskapet NORCD feirer 25 år med over 20 konserter og 60 musikere over to kvelder på Sentralen i Oslo. Oslo 14, Christian Wallumrød og Isglem er blant bandene som kan oppleves siste helga i september.

Når musiker Karl Seglems plateselskap NORCD fyller 25 år denne høsten, blir det storstilt feiring med et tettpakket program på Sentralen i Oslo fredag 30. september og lørdag 1. oktober.
– Vi er sjølvsagt veldig spente på om mange finn vegen til Sentralen for å feira med oss. Arrangementet har eit akustisk hjarte. Det betyr at vi har leigd 4 mindre rom der bruken av lydanlegg blir minimal. Programmet er tett, utan dødpunkt og ein kan få med seg mange ulike artistar ved å sirkulere, forteller Seglem.

Det blir opptredener fra blant annet Eplemøya Songlag, Christian Wallumrød og Håkon Høgemo, plateslipp fra Isglem, Picidae, Glima og Oslo14, og CD- og vinyl-salg, filmer, foredrag og seminarer for både store og små.
NORCD-katalogen består av nærmere 180 utgivelser med jazz, folk og verdensmusikk, og samtlige album (CD/LP/EP) selges over disk i Hvelvet som for anledningen er rigget som en salong-oase med blant annet utstilling og platelytting.

Billetter til NORCDs jubileumsfeiring kan kjøpes her.
Medlemmer av Norsk jazzforum får rabatt på billettprisen her.

NORSK JAZZFORUMS NORCD25år speleliste Tidal
FOLKORG NORCD25år SLÅTTIFY speleliste Spotify

Fra forsiden

Nyheter

Årets unge jazzmusikere 2024 er kåret

Det var Sondre Moshagen Lightning Trio som stakk av med seieren under Jazzintro-finalen på Moldejazz onsdag 17. juli. Komposisjoner av høy klasse med mye rytmisk autoritet, og med melodiske og harmoniske ideer som gir trioen en egenartet identitet, sier juryen blant annet i sin begrunnelse.

Moldejazz - dag 1

Fordeler og ulemper med store orkestre

FESTIVAL: Bill Frisell Trio møter Trondheimssolistene og Luftforsvarets Musikkorps, I Like To Sleep lager sitt drømme-jazzorkester og Christian McBride swinger seg gjennom praten.

Meld deg på vårt nyhetsbrev