Nyheter

Gregory Porter til Dølajazz

Den amerikanske jazzvokalisten Gregory Porter topper plakaten på Dølajazz på Lillehammer i oktober.

Vokalisten og låtskriveren Gregory Porter har med sin jazz-, soul- og gospelinspirerte musikk blitt både publikumsfavoritt og Norgesvenn. Porter har sunget med storheter som Stevie Wonder og samarbeidet med musikere som Robert Glasper, Gilles Peterson, Jamie Cullum m.fl. Han har blitt belønnet med Grammy-prisen i kategorien beste vokaljazz for sitt siste album Liquid Spirit og Grammy-nominasjoner for beste tradisjonelle R&B-vokal i 2012 og beste vokaljazz for sitt debutalbum i 2010.

Porter gjester Dølajazz på Lillehammer med sitt ferske album, Take Me to the Alley.
– Vi kan forvente jazz, ispedd både blues, soul og gospel, helt i verdenstoppen. Dette blir en konsert for historiebøkene, sier Dølajazz i en pressemelding.

Dølajazz arrangeres 13. til 16. oktober 2016.

Fra forsiden

Moldejazz 2024 - dag 3 og 4

Folkefesten og jazzen møtes i kveldssola

FESTIVAL: Moldejazz på onsdag og torsdag går fra sur vind til godvær, Jaap Blonk fascinerer både ute og inne, Lightning Trio, Bliss Quintet, Schemes og Coincidences møtes i Jazzintro-finalen, Bill Frisell finner vrengpedalen og den store og den lille festivalen møtes på takterrassen i ellevetiden om kvelden.

Meld deg på vårt nyhetsbrev