Nyheter

Komplett Moldejazz-program

Moldejazz lanserer i dag 11 artister som gjør programmet for årets festival komplett. Blant disse er Hedvig Mollestad Trio feat Mats Gustafsson, Mette Henriette og ytterligere to prosjekt med årets Artist In Residence Ola Kvernberg.

på bildet over: Hedvig Mollestad Trio (foto: Julia Marie Naglestad)

Årets Artist In Residence, Ola Kvernberg, er klar med to nye prosjekter til Moldejazz, det ene et helt nytt samarbeid med amerikaneren Mat Maneri. Et nytt samarbeid er det også når Hedvig Mollestad Thomassen og fjorårets AIR Mats Gustafsson gjør klubbnatt på Plassen. Samme sted Moldejazz-debuterer også saksofon-sensasjonen Mette Henriette. I Alexandraparken spiller verdensartister som Charles Bradley og The Budos Band side om side med lokale helter som Red Hot og Tokle.
– Med dette og foregående artistslipp mener Moldejazz å ha levert et program i tråd med visjonen om å være Europas ledende jazzfestival, sier Moldejazz i en pressemelding.

Moldejazz har tidligere lansert Pat Metheny & Ron Carter, Branford Marsalis with Kurt Elling, Ane Brun, Joss Stone, Esperanza Spalding, Chick Corea, Lizz Wright, Jaga Jazzist, Wadada Leo Smith, Trondheim Jazzorkester & Skrap, In the Country med Solveig Slettahjell og Knut Reiersrud, Karpe Diem, Lemaitre, Lars Vaular, Skruk & Vårsøg med Sondre Bratland, Kaja Draksler & Susans Santos Silva, Cory Henry, Marilyn Mazur’s Shamania, Eyolf Dale’s Wolf Valley, Anna Högberg Attack, Gard Nilssen’s  Acustic Unity, Lalaland feat Django Bates, Building Instrument, Ivan Ave, Mutual Intentions, Driving Miles og Ola Kvernberg som Artist In Residence med prosjektene «Mechanical Fair», «Steamdome», «Porkotta» og «Kirsti, Ola og Erik».

Mer informasjon og billettsalg her.

Fra forsiden

Nyheter

Premierer i kø på Kongsberg Jazzweekend

Håkon Kornstad og Oslo jazzensemble har premiere på verket Mid-Atlantic, Martin Horntveth har urframføring på sitt nye bestillingsverk og Arild Andersen har satt sammen et nytt band i anledning sin 75-årsdag under Kongsberg Jazzweekend i november.

Meld deg på vårt nyhetsbrev