Nyheter

Jazznytt18 med Håkon Kornstad

Torsdag 5. november er Jazznytt18 igjen på plass i Deichmanske bibliotek i Oslo. Håkon Kornstad er hovedgjest, og det blir både samtale og musikalsk opptreden.

Jazznytt ønsker å gå ut av sitt gode skinn, og har opprettet salongklubben Jazznytt18 der bladet kan oppleves live, med intervjuer, kortforedrag, debatter og musikalske opptredener. I høst gjøres dette månedlig i samarbeid med Deichmanske bibliotek, i deres vakre foredragssal (ved siden av skjønnlitteraturavdelingen/gamle musikkavdelingen). Det er gratis inngang.

Neste utgave av Jazznytt18 er torsdag 5. november kl. 18. Hovedgjest er Håkon Kornstad, som for tiden nyter stor suksess med utgivelsen av albumet Tenor Battle (Jazzland) der han på frapperende og unikt vis kobler jazz med opera. Kornstad har vært villig til å eksperimentere i hele sin karriere, og det er noe av det Jazznytt18 skal snakke med ham om i godstolen. Kornstad skal også gjøre en musikalsk opptreden.

Fra forsiden

S3L Quartet – Kampenjazz, Cafeteatret, 29. januar 2023

Bruser med helt nye fjær

Thomas Strønen inntar Kampenjazz med ferske komposisjoner og en nyklekt konstellasjon.

Now's the time

NTT: Subversive vibrasjoner

Heidi Kvelvane er tilbake fra Large Unit-tur i Etiopia og spiller trekkspill, Kjetil Jerve starter distroselskap og spiller med Akmee og Ebers er aktuell på alle kanter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev