Nyheter

Jazznytt18 med Håkon Kornstad

Torsdag 5. november er Jazznytt18 igjen på plass i Deichmanske bibliotek i Oslo. Håkon Kornstad er hovedgjest, og det blir både samtale og musikalsk opptreden.

Jazznytt ønsker å gå ut av sitt gode skinn, og har opprettet salongklubben Jazznytt18 der bladet kan oppleves live, med intervjuer, kortforedrag, debatter og musikalske opptredener. I høst gjøres dette månedlig i samarbeid med Deichmanske bibliotek, i deres vakre foredragssal (ved siden av skjønnlitteraturavdelingen/gamle musikkavdelingen). Det er gratis inngang.

Neste utgave av Jazznytt18 er torsdag 5. november kl. 18. Hovedgjest er Håkon Kornstad, som for tiden nyter stor suksess med utgivelsen av albumet Tenor Battle (Jazzland) der han på frapperende og unikt vis kobler jazz med opera. Kornstad har vært villig til å eksperimentere i hele sin karriere, og det er noe av det Jazznytt18 skal snakke med ham om i godstolen. Kornstad skal også gjøre en musikalsk opptreden.

Fra forsiden

Nyhet

Mollestad blir Artist in Residence på Moldejazz

Gitarist, komponist og bandleder Hedvig Mollestad blir Artist in Residence under Moldejazz 2023. – Å få være AiR på Moldejazz er først og fremst en massiv og inspirerende utfordring, i tillegg til den enorme æren, sier Mollestad.

Meld deg på vårt nyhetsbrev