Nyheter

Jazznytt18 med Håkon Kornstad

Torsdag 5. november er Jazznytt18 igjen på plass i Deichmanske bibliotek i Oslo. Håkon Kornstad er hovedgjest, og det blir både samtale og musikalsk opptreden.

Jazznytt ønsker å gå ut av sitt gode skinn, og har opprettet salongklubben Jazznytt18 der bladet kan oppleves live, med intervjuer, kortforedrag, debatter og musikalske opptredener. I høst gjøres dette månedlig i samarbeid med Deichmanske bibliotek, i deres vakre foredragssal (ved siden av skjønnlitteraturavdelingen/gamle musikkavdelingen). Det er gratis inngang.

Neste utgave av Jazznytt18 er torsdag 5. november kl. 18. Hovedgjest er Håkon Kornstad, som for tiden nyter stor suksess med utgivelsen av albumet Tenor Battle (Jazzland) der han på frapperende og unikt vis kobler jazz med opera. Kornstad har vært villig til å eksperimentere i hele sin karriere, og det er noe av det Jazznytt18 skal snakke med ham om i godstolen. Kornstad skal også gjøre en musikalsk opptreden.

Fra forsiden

Ukas Jazzprofil

UKAS JAZZPROFIL: Iver Christopher Cardas

Gitarist Iver Christopher Cardas stakk nylig av med førsteprisen i Jarek Śmietana Jazz Guitar Competition i Krakow. Denne høsten flyttet han til New York og startet studier ved prestisjetunge Manhattan School of Music.

Nyheter

Debatt og samtale om unge kunstneres hverdag

Torsdag 2. desember skal samtaleserien SAMT undersøke hvordan unge kunstneres hverdag og yrkesliv ser ut etter pandemien. I panelet sitter blant annet unge musikere og komponister og kulturbyråden i Oslo. Arrangør er nyMusikk i samarbeid med Norsk jazzforum.

Meld deg på vårt nyhetsbrev