Nyheter

Møster! på Norgesturné

Albumaktuelle Møster! legger fredag 2. oktober ut på releaseturné til landets fire største byer. Turnéstart på Dokkhuset i Trondheim.

Bandet Møster! kom 11. september med sitt tredje album på like mange år. When You Cut Into The Present har fått overveldende anmeldelser i pressen. «Fremtiden lekker ikke, den flommer. (…) Slik musikk kan vanskelig gjøres frodigere eller mer kontant enn dette,» skriver Audun Vinger i Dagens Næringsliv.

I følge plateselskapets presseskriv er sakte oppbygning byttet ut med en mer «rett på» og konfronterende effektiv stil på det nye albumet. Progrock, psykedelia og John Coltrane sin jazz er fortsatt åpenbare inspirasjonskilder for bandet, men de deler denne gangen også blodbaner med alt fra King Crimson i Red-perioden, Alice Coltrane og krautrockmesterne i Can.

Bandet består foruten Kjetil Møster selv, av Hans Magnus ’Snah’ Ryan, gitarist/vokalist i Motorpsycho, Nikolai Hængsle Eilertsen, bassist i Elephant9 og BigBang, og trommeslager Kenneth Kapstad, også fra Motorpsycho og Monolithic.

  1. oktober 2015: Dokkhuset, Trondheim
  2. oktober 2015: Vulkan Arena, Oslo
  3. oktober 2015: Tou Scene, Stavanger
  4. oktober 2015: USF Røkeriet, Bergen9

Fra forsiden

Now's the time

NTT: Jazzparagrafen lever!

Zakarias Meyer Øverli tolker Steve Grossman og JazzArkivets eksistens var truet etter at Stavangers jazzparagraf ble foreslått fjernet. La jazzlørdagen leve, sier nå vi!

Nyhet

Nattjazz-suksess og ny pengegave

Nattjazz melder om publikumssuksess på årets festival. En ny og sjenerøs gave fra Trond Mohn sikrer også overskudd i regnskapet, forteller festivalen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev