Nyheter

Canal Street i Arendal åpner 22. juli

Hedvig Mollestad Trio (bildet) og Pixel deler festivalplakaten med internasjonale størrelser som Beth Hart og Suzanne Vega. Bugge Wesseltoft inviterer til Arendal Sessions.

Canal Street og Bugge Wesseltoft inviterer siste uka i juli til en ny runde, den tredje i rekken, med Arendal Sessions.  Under ledelse av Bugge Wesseltoft vil et spennende internasjonalt jazzkollektiv bestående av Wolfgang Muthspiel (Østerrike), Dhafer Youssef (Tunis), Shri Sriram (India / UK), Paolo Vinaccia (Italia/NO) og Anneli Drecker (NO) gjøre konserter og workshops under festivalen. Mer om Arendal Sessions her.

Variert program
Svenske Bo Kaspers Orkester har vært et av Canal Streets mest etterspurte band siden de spilte på festivalen i 2009. Torsdag 23. juli står de på scenen på Sam Eydes Plass. Fredag 24. juli spiller to amerikanske stjerner på hver sin scene. Suzanne Vega er på plass på hovedscenen, og Beth Hart spiller på Sam Eydes Plass. Etablerte norske navn som Hedvig Mollestad Trio og Pixel, samt gjenforente Bel Canto, står også på Canal Street-programmet. Hele programmet finner du her.

Program for barn
Med BarneStreeet ønsker Canal Street å gi barn og unge en god festivalfølelse gjennom musikkopplevelser og mulighet for lek og bevegelse både på Kanalplassen og på Buøya. Det hele starter med en rytmisk parade, hvor de barna som ønsker å delta tar med egne rytmeinstrumenter og danser gjennom gatene sammen med BarebarnBand. Det blir konsert med RASMUS og VERDENS BESTE BAND, forestillingen «Flyt» med Tom Rudi Torjussen, teaterworkshop med Kristin Blakstad og masse andre spennende aktiviteter for barna.

Fra forsiden

Now's the time

NTT: Jazzparagrafen lever!

Zakarias Meyer Øverli tolker Steve Grossman og JazzArkivets eksistens var truet etter at Stavangers jazzparagraf ble foreslått fjernet. La jazzlørdagen leve, sier nå vi!

Nyhet

Nattjazz-suksess og ny pengegave

Nattjazz melder om publikumssuksess på årets festival. En ny og sjenerøs gave fra Trond Mohn sikrer også overskudd i regnskapet, forteller festivalen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev