Nyheter

Jazzland-profilering i London

Det norske plateselskapet Jazzland Recordings skal denne våren presentere seg og sine artister gjennom tre konserter på Kings Place i London.

Jazzland Recordings som ble startet av musiker Bugge Wesseltoft på siste halvdel av nittitallet, gir ut musikk med noen av landets mest anerkjente jazzmusikere. Nå skal Jazzland profilere seg og sine artister gjennom en konsertserie på en av Londons mest interessante kunstsentre, Kings Place.

Først ut er vokalkunstner og elektronikaartist Mari Kvien Brunvoll som 4. mars gjør en av sine sjeldne konsertopptredener i Storbritannia. Onsdag 25. mars står saksofonist Håkon Kornstad alene på scenen med sitt mye omtalte konsept Tenor Battle. Sidsel Endresen og Jan Bang setter et foreløpig punktum for konsertserien med sin konsert 22. april.

– Dette en serie for å profilere artister og label i UK, og hvis det går bra så blir det nok flere konserter i London til høsten, forteller Sten Nilsen i Jazzland. Nilsen legger til at Jazzland også har konsert med Come Shine på Pizza Express i London 27 april.

Fra forsiden

Now's the time

NTT: Jaja, dere!

Karl Bjorå snakker om nytt pangalbum og AC/DC, Marianna Sangita Angeletaki Røe ser på Get Back, Johan Hauknes lytter til Sonny Rollins og vi er på den siste paneldebatten før nye restriksjoner.

Nyhet

Første slipp fra Nattjazz’ jubileumsprogram

I 2022 feirer Nattjazz 50 år, og de første seks artistene på jubileumsprogrammet er klare: Gard Nilssen's Supersonic Orchestra, Avishai Cohen Trio, Les Amazones D'Afrique, Ghost-Note, Mike Stern / Bill Evans Band og João Bosco & Hamilton De Holanda.

Meld deg på vårt nyhetsbrev