Nyheter

Spennende møter på Canal Street

Bugge Wesseltoft har invitert med seg blant andre Nils Petter Molvær, Marilyn Mazur (bildet), Eivind Aarseth, Lars Danielsson og Cæcilie Norby til Arendal Sessions under Canal Street 23. – 26. juli. Det blir spennende møter, nye konstellasjoner, konserter, jam og mesterklasser.

Canal Street viderefører suksessen Arendal Sessions under ledelse av Bugge Wesseltoft. Et ti-talls norske og internasjonale jazznavn, både etablerte stjerner og unge fremadstormende, er invitert til Canal Street for en uke med konserter, jamsessions, mesterklasser m.m. – Vi er utrolig glade for å kunne videreføre dette fantastiske prosjektet med Bugge Wesseltoft, sier festivalen.

Patti Smith topper plakaten til Canal Street i Arendal i år, som ellers kan by på konserter med blant annet Magnolia Jazzband, Scheen Jazzorkester med Audun Kleive, Thomas Dybdahl, Anne Grete Preus og Arendal Sessions. Se hele programmet her.

Barneprogram
Gjennom BarneStreet ønsker festivalen å gi barn og unge en god festivalfølelse gjennom  musikkopplevelser og mulighet for lek og bevegelse både på Kanalplassen og på Buøya. Det hele starter med egen parade, deretter blir det show med Maj Britt Andersen, Bare Barn Band, Kristin Blakstad teaterworkshop, åpen scene, sjørøvershow, barneparade, og mange andre aktiviteter

Talentscene
Canal Street arrangerer talentscenen Understreet for sjette år på rad. I år er kafè NO9 på Tyholmen arena for arrangementet som vil foregå torsdag, fredag og lørdag under årets festival. I år retter Understreet et sterkere fokus på låtskriverkunsten og improvisasjon. Samarbeidspartnere er som tidligere Sørnorsk Jazzsenter og Kulturkort for Ungdom (AA fylkeskommune). Fagpersoner fra UIA og musikklinjene ved Vågsbygd VGS, Skien VGS og Dahlske VGS vil danne en fagjury som kårer en vinner.

Fra forsiden

Now's the time

NTT: Jazzparagrafen lever!

Zakarias Meyer Øverli tolker Steve Grossman og JazzArkivets eksistens var truet etter at Stavangers jazzparagraf ble foreslått fjernet. La jazzlørdagen leve, sier nå vi!

Nyhet

Nattjazz-suksess og ny pengegave

Nattjazz melder om publikumssuksess på årets festival. En ny og sjenerøs gave fra Trond Mohn sikrer også overskudd i regnskapet, forteller festivalen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev