Nyheter

Omfattende barneprogram

Kongsberg Jazzfestivals barneprogram, Barnivalen, byr på mye spennede for de yngste; Pippi Langstrømpe, Rasmus og Verdens Beste Band (bildet), vinneren av Norske Talenter, Kiss for Kids, teater, musikkverksted med mer.

Programmet for Barnivalen 2014 klart, og her er det mange godbiter for det yngste festivalpublikummet.

Onsdag blir det bl. annet musikkverksted i regi av musikkbibliotekar Gavin Baker, Trylleshow med Vegardo som har vært med i både Norske Talenter på NRK Super, paradesminking og jazzparade, stor pølsefest og familekonsert med Gumbo.

Torsdag får Barnivalen besøk av årets vinner av Norske Talenter, Angelina Jordan. Det blir danseshow med Studio 3, og Pippi Langstrømpe spilles fra hovedscenen vår. På ettermiddagen blir det rockekonsert med Kiss for Kids, barna kan få egen Kiss-sminke og lage sin egen gitar.

Fredag kommer illustratørene Brødrene Nyhus for å holde to forykende illustrasjonsshow. Pippi kommer innom på fredag også, og politiet kommer på besøk med biler, en syngende politikonstabel og fingeravtrykkstasjon. På ettermiddagen blir det show med Trond med Hammer’n som barna kjenner fra NRK Super.

Lørdag blir det forestilling for de aller minste; Appelsiner og Sitroner er et samarbeid mellom en musiker, en skuespiller og en danser som passer for barn fra ett år og oppover. På formiddagen stikker Pippi innom igjen, før det er på tide med jazzfilm for barn. Ettermiddagen avsluttes med Rasmus og Verdens Beste Band, som blant annet har laget musikken til Kosinus.

I tillegg vil det være masse aktiviteter i parken som barna kan være med på alle dager.

Hele programmet for Kongsberg Jazzfestival finner du her.

Fra forsiden

Nyheter

Turnésuksess i pandemiens tid

Østnorsk jazzsenter, Scene Finnmark og Norsk jazzforum mobiliserte sammen med nordnorske klubber og storband.

Nyheter

Professor Lunds landing

Etter mer enn 20 år i USA, er gitarist Lage Lund tilbake i Norge som professor på Musikhøgskolen og med et spennende kvartettsamarbeid på gang.

Meld deg på vårt nyhetsbrev