Nyheter

Nattjazz-åpning

Torsdag 22.mai starter Nattjazz i Bergen. På åpningsdagen får vi blant annet høre Nils Petter Molvær med nytt band og nytt materiale fra den ferske plata «The Swith».

Nils Petter Molvær kommer til Nattjazz med både nytt band og sitt nye album «The Switch» i bagasjen. På platen har han fått god assistanse fra Geir Sundstøl på pedal steel, som også blir med på scenen. I tillegg loves et spektakulært lysshow med visuals og video. Come Shine kommer endelig tilbake til Nattjazz, og gjør sin første konsert på Nattjazz siden 2001. Den prisbelønte og kritikerroste kvartetten er også ute med nytt album, og det blir plass til både nye og gamle klassikere denne kvelden.

I tillegg er Håkon Kornstad tilbake med sin Tenor Battle, der opera møter jazz i en unik konsertopplevelse. Mens Rob Mazurek & Sao Paolo Underground kombinerer brasilianske rytmer med elektronisk jazz på Studio USF. Samme sted kan du senere se og høre fremtiden i norsk jazz, når Jazzintro-vinnerne i Molecules og Sonder inntar lokalet.

Programmet for hele festivalen finnes her.

Fra forsiden

Nyhet

Tysk prestisjepris til Bendik Giske

Bendik Giske ble nylig kåret til årets artist under German Jazz Prize. En saksofonist og komponist som kontinuerlig flytter grensene, uttaler juryen i sin begrunnelse.

OJKOS spiller: Andrine Dyblie Erdal - Victoria, Nasjonal jazzscene - 23. april 2024

Prima fra ungdommen

Andrine Dyblie Erdals komposisjoner gir OJKOS nye numre og adresser å levere på.

Meld deg på vårt nyhetsbrev