Nyheter

Lill Lindfors tilbake til Oslo Jazzfestival

Etter stort påtrykk fra publikum har Oslo Jazzfestival invitere den svenske sangeren og entertaineren Lill Lindfors tilbake til Oslo.

Under Oslo Jazzfestival i 2005 og ved 25-årsjubileet i 2011 sørget Lill Lindfors for smekkfull sal i Oslo Konserthus.

– Lindfors leverte et fantastisk show, og publikum jublet av begeistring, også de som måtte nøye seg med å oppleve vokaldivaen og hennes musikere fra korplassene bak scenen, forteller festivalen i en pressemelding.

Lill Lindfors er en av Nordens aller største entertainere. Hun har gledet publikum i over 40 år med alt fra pop- og jazzlåter til roller i musikaler og samarbeid med symfoniorkestre. Hun har over 70 plateutgivelser bak seg og har mottatt en lang rekke utmerkelser gjennom en lang karriere. Samarbeidet mellom Lindfors og Claes Crona Trio ble etablert i 2003 og har siden vært en publikumsfavoritt både hjemme i Sverige og her i Norge.

Til Oslo Jazzfestival har hun med seg et band som består av Mats Norrefalk (gitar, vokal), Peter Asplund  (trompet/flygelhorn, vokal), Claes Crona  (piano), Hans Backenroth (bass) og Jocke Ekberg (trommer).

Fra forsiden

Soddjazz - 26. og 27. april 2024

Det er den Straumen

FESTIVAL: Dra til Inderøya og Soddjazz for en smak av en annen virkelighet.

Now's the time

NTT: Jazzjam House Rules

Tullkattesnutene tar med barn ut i verden, Audun Ellingsen knipser klingende jazzmynt, ferske videoer, bookingnyheter og konsertinntrykk pluss et Jazznytt-intervju med Amalie Dahl!

Meld deg på vårt nyhetsbrev