Nyheter

Lanseringsturné i Australia

Plateaktuelle Frøy Aagre reiser neste uke til Australia på lanseringsturné. Aagre skal besøke noen av landets største festivaler og får bred dekning i australske medier med sitt nye album Frøy Aagre Electric.

Saksofonist og komponist Frøy Aagre har nettopp gitt ut album med sitt nye prosjekt Frøy Aagre Electric.  Lanseringen av albumet starter i Australia neste uke med konserter på noen landets største musikkfestivaler. Dette er hennes tredje turne i Australia og det er stor interesse i landets medier. Aagre er i full gang med intervjuer, og konserten på Wangaratta Jazzfestival overføres direkte på Australias statlige radiokanal ABC Radio.

Det selvtitulerte albumet Frøy Aagre Electric har elementer fra både pop, rock, elektronika og jazz. Dette er Aagres fjerde album og det mest ambisiøse og sjangeroverskridende albumet så langt i karrieren. Albumet markerer et tydelig stilistisk skifte hos Aagre, og Aftenposten skrev følgende anbefaling om låta City Lights: «Med sjangeroverskridende elementer av både pop, rock, jazz og elektronika fortsetter hun å overraske. Det blir rett og slett aldri kjedelig».

Les mer om Frøy Aagre her.

Fra forsiden

Nyheter

Nesodden Jazzklubb kåret til Årets jazzklubb

Nesodden Jazzklubb ble søndag 19. mai tildelt prisen Årets jazzklubb 2024. Klubbens arrangementer bærer preg av god atmosfære, profesjonalitet og godt besøk, skriver Norsk jazzforum i begrunnelsen for tildelingen, og trekker fram klubbens gode og varierte programmering og ildsjelenes smittende engasjement.

Nyhet

Pris til Jazznytt

Jazznytt er tildelt Norsk Tidsskriftforenings pris for språk og formidling. - Med sikker smak for hva som vil fengsle leserne og en gåtefull evne til å forvandle skribentenes skisser til genuint innsiktsfulle bidrag til den offentlige samtalen får Jazznytt prisen for språk og formidling, uttaler juryen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev