Nyheter

Jazzfestival på Lillehammer

Dølajazz på Lillehammer åpner torsdag 10. oktober. I løpet av festivalens tre dager får publikum møte blant andre Frøy Aagre (bildet), Kyle Eastwood, Helge Lien Trio, Beady Belle og Hot Club De Norvège.

Det blir alt fra lyrisk, intim kammerjazz til groovy, svett funk på årets Dølajazz på Lillehammer. Festivalprogrammet rommer etablerte norske navn som Karin Krog & Morten Gunnar Larsen, Hot Club de Norvège, Frøy Aagre og Helge Lien Trio. Konseptet Jazzincubator presenterer hver kveld unge, talentfulle jazzmusikere fra hele Europa. I tillegg blir det Ungjazz-seminar over to helger og gratiskonserter i festivalteltet fredag og lørdag.
Se hele programmet til Dølajazz her.

Åpner med Homecoming-konsert
Dølajazz åpner torsdag 10. oktober med Homecoming-konsert hvor festivalen har invitert musiker, arrangør og komponist Beate Elstad til å sette sammen et nytt band. I Beates Little Big Band har Elstad fått med seg musikere som alle har lokal forankring i Lillehammer og Mjøs-regionen; Roy Nikolaisen (trompet), Astrid Lunke (trompet), Marit Skikkelstad (trombone), Mette Kari Worum (saksofon), Merete Høgset (saksofon), Beate Elstad (saksofon), Freddy Wike (trommer), Trygve Fiske (bass) og Tor Ingar Jakobsen (piano). Med Beate Elstad som musikalsk leder vil Little Big Band servere publikum en variert konsert med både nyskrevne komposisjoner og kjente låter i nye arrangementer.

Fra forsiden

Moldejazz 2024 - dag 3 og 4

Folkefesten og jazzen møtes i kveldssola

FESTIVAL: Moldejazz på onsdag og torsdag går fra sur vind til godvær, Jaap Blonk fascinerer både ute og inne, Lightning Trio, Bliss Quintet, Schemes og Coincidences møtes i Jazzintro-finalen, Bill Frisell finner vrengpedalen og den store og den lille festivalen møtes på takterrassen i ellevetiden om kvelden.

Meld deg på vårt nyhetsbrev