Nyheter

25 år med Jazzfest

Når Trondheim Jazzfestival setter i gang 7. mai, kan de feire et kvart århundre med Jazzfest. På årets program finner vi blant annet Kurt Elling, Maceo Parker, Karin Krog/Bengt Hallberg, Pharao Sanders, Maria Kannegaard og Anja Eline Skybakmoen (bildet).

– Programmet blir mer stjernespekket enn noen gang, forteller festivalsjef Ernst Wiggo Sandbakk.  Det offisielle programmet inneholder 20 konserter med norske og internasjonale stjerner. I tillegg arrangerer Trondheim Jazzfestival 25 jubileumskonserter på ulike scener rundt i byen. Jubileumskonsertene, som starter 25 minutter over hel time, varer 25 minutter og koster kun 25 kroner.

Bestillingsverk av Kannegaard
Årets bestillingsverk er det pianisten Maria Kannegaard som står for. Hun har med seg Ole Morten Vågan, Thomas Strønen, Per Jørgensen, Ola Kvernberg og Ståle Storløkken. Bestillingsverket framføres på Dokkhuset torsdag 9. mai.

Les mer om Trondheim Jazzfestivals program her.

Fra forsiden

Nyheter

Høringsinnspill til statsbudsjettet 2020

Denne uka er det komitéhøringer i Stortinget om regjeringens forslag til statsbudsjett for 2020. Norsk jazzforum leverte mandag 21. oktober høringsinnspill til familie- og kulturkomiteen og til utenriks- og forsvarskomiteen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev