Nyheter

På scenen i Operaen

Saksofonist Hanna Paulsberg er bekreftet som siste solist til Oslo Jazzfestivals åpningskonsert i Operaen mandag 12. august.

Festivalens åpningskonsert er en hyllest til veteranen blant norske jazzvokalister, Nora Brockstedt. I januar 2013 fylte hun 90 år, og dette skal markeres under Oslo Jazzfestival. På scenen står blant andre Come Shine, Svante Thuresson, Tuva Syvertsen, Jan Eggum og Emilie Christensen. Saksofonist Hanna Paulsberg er nå bekreftet som siste solist.

Ung, lovende saksofonist
Hanna Paulsberg er en av Norges mest lovende unge jazztalenter. I oktober 2012 platedebuterte hun med bandet Hanna Paulsberg Concept og albumet «Waltz for Lilli» som fikk strålende kritikker. Dette bandet har vakt oppsikt både her hjemme og i utlandet. Kvartetten har spilt på en rekke større norske jazzfestivaler, samt turnert i Europa, og i 2011 vant de den nordiske jazzkonkurransen Young Nordic Jazz Comets. Hanna Paulsberg er utdannet ved NTNU og har også gjort seg bemerket sammen med Trondheim Jazzorkester.

Åpningskonsert i Operaen mandag 12. august kl. 18.00 er nærmest utsolgt, men det er fortsatt mulig å få tak i plasser til ekstrakonserten kl. 21.00.

Fra forsiden

Soddjazz - 26. og 27. april 2024

Det er den Straumen

FESTIVAL: Dra til Inderøya og Soddjazz for en smak av en annen virkelighet.

Now's the time

NTT: Jazzjam House Rules

Tullkattesnutene tar med barn ut i verden, Audun Ellingsen knipser klingende jazzmynt, ferske videoer, bookingnyheter og konsertinntrykk pluss et Jazznytt-intervju med Amalie Dahl!

Meld deg på vårt nyhetsbrev