Nyheter

Ny vokalist til hyllestkonsert

Emilie Christensen er bekreftet til Oslo Jazzfestivals hyllestkonsert til Nora Bockstedt på Operaen.

Mandag 12. august åpner Oslo Jazzfestival 2013 med en hyllest til Nora Brockstedt i Den Norske Opera & Ballett. Billettene til konserten har blitt revet vekk, og festivalen setter derfor opp en ekstrakonsert som finner sted samme kveld og samme sted.

Oslo Jazzfestival har invitert Come Shines Live Maria Roggen og Erlend Skomsvoll til å sette sammen det musikalske programmet til festivalens Nora-hyllest, og i tillegg til Svante Thuresson, Tuva Syvertsen og Jan Eggum er også Emilie Christensen nå bekreftet som solist.

Jazzvokalist og skuespiller Emilie Christensen er blant annet medlem av Sam’s Shirt som spilte på fjorårets festival og Play Tell som fikk strålende kritikker etter debutkonserten i januar 2012. Hun har studert ved Norges musikkhøgskole og platedebuterte i 2011 på albumet «Say And Play» med Jon Balkes Batagraf. Christensen har blant annet hatt roller i Oslo Nye Teaters musikaler «Spring awakening» og «Spellemann på taket» og var konferansier under Oslo Jazzfestivals jubileumskonsert i 2011.

Oslo Jazzfestival 2013 starter mandag 12. august og varer til lørdag 17. august.

Fra forsiden

Soddjazz - 26. og 27. april 2024

Det er den Straumen

FESTIVAL: Dra til Inderøya og Soddjazz for en smak av en annen virkelighet.

Now's the time

NTT: Jazzjam House Rules

Tullkattesnutene tar med barn ut i verden, Audun Ellingsen knipser klingende jazzmynt, ferske videoer, bookingnyheter og konsertinntrykk pluss et Jazznytt-intervju med Amalie Dahl!

Meld deg på vårt nyhetsbrev