Nyheter

Hanna Paulsberg til 12 Points

Hanna Paulsberg Concept spiller denne uka på 12 Points. Tolv band fra tolv land skal vise seg fram på festivalen i Dublin.

12 Points er en showcasefestival for unge, europeiske jazztalenter. Hvert år plukker festivalen ut tolv band fra tolv land som skal få vise seg fram for et stort publikum og europeisk jazzbransje.  Festivalen startert opp i 2007, og arrangeres annethvert år i Dublin og annethvert år i en annen europeisk by. I 2010 var Stavanger vertskap for 12 Points.

På 12 Points i år er Hanna Paulsberg Concept plukket ut for å delta. Bandet, som ble dannet våren 2010, er sterkt inspirert av Wayne Shorter Quartets energiske og melodiske samspill. Etterhvert har bandet gjennom Paulsbergs originalkomposisjoner utviklet sitt eget uttrykk der lekent samspill og sterke melodier står i sentrum. Kvartetten, som består av Hanna Paulsberg på saksofon, Trygve Waldemar Fiske på bass, Hans Hulbækmo på trommer og Oscar Grönberg på piano, fant sammen på jazzlinja i Trondheim .

I september 2011 kom kvartetten for alvor frem i rampelyset da de vant den prestisjefylte konkurransen Young Nordic Jazz Comets. I oktober samme år vant kvartetten Jazzfest Ungs talentpris. Hanna Paulsberg Concept var også blant finalistene i Jazzintro 2012.
Debutalbumet «Waltz for Lilli» ble sluppet i oktober i fjor.

Mer info om festivalen og øvrige deltakere finner du her.

Fra forsiden

Nyhet

JAM’ing i Molde

Etter fem års planlegging er forprosjektet til et nasjonalt formidlingssenter for jazz i Molde klart. Navnet JAM er på plass, og nå jobbes det med finansieringen og lokaler.

Soddjazz - 26. og 27. april 2024

Det er den Straumen

FESTIVAL: Dra til Inderøya og Soddjazz for en smak av en annen virkelighet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev