Nyheter

Ekstremjazz med Jøkleba

Jøkleba, med blant andre Per Jørgensen (bildet), vender tilbake til Voss for å gi publikum en spektakulær opplevelse med Ekstremjazz.

Per Jørgensen, Audun Kleive og Jon Balke gjenoppstod som Jøkleba da de i 2010 stod for åpningskonserten på Vossa Jazz. Nå vender de tilbake til bygda, og denne gangen blir det konsert i friluft med den mektige vossanaturen som bakteppe.

Ekstremjazzen er Vossa Jazz sin spektakulære gave til publikum. Nærmere femti utøvere innen falskjermhopping, hanggliding, paragliding og speedflying dominerer luftrommet, mens Jøkleba står på bakken og kommuniserer med utøverne.

– Målet er å skape en helhet av det som skjer i lufta og på bakken, sier Jon Balke i en pressemelding. Og Vossa Jazz krysser fingrene for at værgudene liker jazz.

Les mer om Vossa Jazz og Ekstremjazz her. 

Fra forsiden

Nyhet

Pris til Jazznytt

Jazznytt er tildelt Norsk Tidsskriftforenings pris for språk og formidling. - Med sikker smak for hva som vil fengsle leserne og en gåtefull evne til å forvandle skribentenes skisser til genuint innsiktsfulle bidrag til den offentlige samtalen får Jazznytt prisen for språk og formidling, uttaler juryen.

Nyhet

Fra Sarpsborg til Kardamili i 10 år

Til en liten landsby i Hellas reiser over hundre musikere for å spille 83 konserter i regi av tre norske jazzklubber, 17. - 26. mai. Kardamili International Jazz Festival feirer nå sitt tiende år, og noen av artistene som er med og markerer jubileet er Natalie Aldema Trio, Supercharger Duo og Feast For Fools.

Meld deg på vårt nyhetsbrev