Nyheter

DølaJazz i gang

Årets DølaJazz åpner med Homecomingkonsert med Lillehammer Storband m/gjester torsdag 18. oktober. De neste dagene kan festivalen by på blant annet Hayden Powell (bildet), Espen Eriksen Trio, Jazzintrovinnerne Mopti, Marius Neset og Jon Balke Batagraf.

Denne helga er det jazzen som dominerer Lillehammer. På programmet står både store nasjonale jazznavn, lokale musikere og unge europeiske talenter.

Talenter på JazzIncubator
I år er det tiende gang JazzIncubator arrangeres på Dølajazz i Lillehammer. Prosjektet organiseres av 15 studenter ved Kulturprosjektledelse på Høgskolen i Lillehammer (HiL), som et praksisprosjekt. Til sammen er nærmere 35 studenter fordelt på tre studieområder ved HiL involvert i å sikre JazzIncubators forankring i lokalmiljøet. På scenen står en rekke unge, talentfulle band fra hele Europa. JazzIncubator programmet finner du her.

UngJazz-seminar
I år, som i fjor, arrangeres UngJazz-seminar, og Maren Selvaag har ansvar for det musikalske. Seminaret arrangeres over 5 dager med oppstart helga før festivalen.  Tradisjonen tro avsluttes det hele med konsert på søndag.

Se hele programmet til DølaJazz her.

Fra forsiden

Moldejazz 2024 - dag 3 og 4

Folkefesten og jazzen møtes i kveldssola

FESTIVAL: Moldejazz på onsdag og torsdag går fra sur vind til godvær, Jaap Blonk fascinerer både ute og inne, Lightning Trio, Bliss Quintet, Schemes og Coincidences møtes i Jazzintro-finalen, Bill Frisell finner vrengpedalen og den store og den lille festivalen møtes på takterrassen i ellevetiden om kvelden.

Meld deg på vårt nyhetsbrev