Nyheter

DølaJazz i gang

Årets DølaJazz åpner med Homecomingkonsert med Lillehammer Storband m/gjester torsdag 18. oktober. De neste dagene kan festivalen by på blant annet Hayden Powell (bildet), Espen Eriksen Trio, Jazzintrovinnerne Mopti, Marius Neset og Jon Balke Batagraf.

Denne helga er det jazzen som dominerer Lillehammer. På programmet står både store nasjonale jazznavn, lokale musikere og unge europeiske talenter.

Talenter på JazzIncubator
I år er det tiende gang JazzIncubator arrangeres på Dølajazz i Lillehammer. Prosjektet organiseres av 15 studenter ved Kulturprosjektledelse på Høgskolen i Lillehammer (HiL), som et praksisprosjekt. Til sammen er nærmere 35 studenter fordelt på tre studieområder ved HiL involvert i å sikre JazzIncubators forankring i lokalmiljøet. På scenen står en rekke unge, talentfulle band fra hele Europa. JazzIncubator programmet finner du her.

UngJazz-seminar
I år, som i fjor, arrangeres UngJazz-seminar, og Maren Selvaag har ansvar for det musikalske. Seminaret arrangeres over 5 dager med oppstart helga før festivalen.  Tradisjonen tro avsluttes det hele med konsert på søndag.

Se hele programmet til DølaJazz her.

Fra forsiden

OJKOS spiller: Andrine Dyblie Erdal - Victoria, Nasjonal jazzscene - 23. april 2024

Prima fra ungdommen

Andrine Dyblie Erdals komposisjoner gir OJKOS nye numre og adresser å levere på.

Nyhet

Bestillingsverk fra Krogstad

Saksofonist Mona Krogstad vil formidle håp og ettertanke i bestillingsverket Serenity Now på Kongsberg Jazzfestival lørdag 6. juli.

Meld deg på vårt nyhetsbrev