Nyheter

Vinn platekontrakt

Grappas debutantpris deles i 2012 ut for sjette gang. Prisvinneren får en platekontrakt med Grappa Musikkforlag A/S, et av Norges eldste og største uavhengige plateselskap. Innsendingsfristen er mandag 1. oktober.

Grappas debutantpris deles ut årlig, og formålet med prisen er å hjelpe uetablerte artister opp og fram. Tidligere prisvinnere er Valkyrien Allstars, Gjermund Larsen, Siri Nilsen og Frida Ånnevik.  Debutplatene til hele tre av disse artistene ble nomintert til Spellemannspriser. Fjorårets vinnere, jazztrioen Moskus (bildet), slapp nylig sin debutplate til gode kritikker, og blir snart lansert også utenfor Norge.

For å kunne søke må du være under 30 år. Hvis det er et band eller en gruppe som søker så skal flertallet av medlemmene være under 30 år. Bare debutanter kan søke. Det vil si at du ikke i vesentlig grad kan ha deltatt på en albumutgivelse tidligere. Juryen legger hovedvekt på sjangerene folkemusikk, vise, jazz, samtidsmusikk og musikk for barn. Tekst skal fremføres på norsk eller morsmål.

Les mer her.

Fra forsiden

Nyheter

Mangfoldige Smeltedigelen

Smeltedigelen Musikkfestival i Mo i Rana åpner onsdag 18. oktober med Flere farger, en flerkulturell forestilling med barn og unge fra skoler og flykningmottak. Camilla Susann Haug, Bendik Hofseth m/Helge Iberg og Behop er blant andre på årets festivalprogram.

Meld deg på vårt nyhetsbrev