Nyheter

Sortland Jazzfestival starter i dag

Jazzintro-vinnerne Mopti (bildet) står på programmet når Sortland Jazzfestival arrangeres 19. – 23. september.

Årets festival er den 24. i rekken, og Sortland Jazzfestival presenterer som vanlig et bredt program. På åpningen i dag blir det både parade med Sortland juniorkorps og Ytre Suløens jassensemble samt barnekonsert før Ytre Suløens jassensemble inntar Sortland kirke sammen med Kammerpikene. Torsdag kommer blant andre Svante Henryson, «Artist in residence» på Sortland i fjor, sammen med pianist Ketil Bjørnstad. Fredag spiller Årets unge Jazzmusikere 2012, Mopti. Vidar Busk & His Bubble of Trouble topper plakaten lørdag, og søndag avsluttes festivalen med KvilaJazz og duoen ÁJA.

Se hele programmet til Sortland Jazzfestival her.

Fra forsiden

Nyheter

Mangfoldige Smeltedigelen

Smeltedigelen Musikkfestival i Mo i Rana åpner onsdag 18. oktober med Flere farger, en flerkulturell forestilling med barn og unge fra skoler og flykningmottak. Camilla Susann Haug, Bendik Hofseth m/Helge Iberg og Behop er blant andre på årets festivalprogram.

Meld deg på vårt nyhetsbrev