Nyheter

Chaka Khan åpner Sildajazz

Funk- og souldiva Chaka Khan skal skape stemning på Rådhusplassen i Haugesund når hun åpner Sildajazzen 8. august.

Chaka Kahn hadde sitt gjennombrudd som sanger på begynnelsen av 1970-tallet med bandet Rufus og gjorde solokarriere på 80- og 90-tallet med flere hits som Ain´t Nobody og I Feel for You (skrevet av Prince). Men Khan kan mer enn å bare synge soul. Hun har også delt scene med Miles Davis og Dizzy Gillespie. Chaka Khan har vunnet en rekke priser, og ikke mindre enn ti Grammy Awards.
– Med et drivende dyktig band i ryggen, er hun fortsatt et fyrverkeri som begeistrer sitt publikum. Få med deg et musikalsk ikon som har klart og perfeksjonere stil, scene og tilstedeværelse i nesten førti år. Vi gleder oss!, sier Sildajazz i en pressemelding.

Fra forsiden

Nyhet

Pris til Jazznytt

Jazznytt er tildelt Norsk Tidsskriftforenings pris for språk og formidling. - Med sikker smak for hva som vil fengsle leserne og en gåtefull evne til å forvandle skribentenes skisser til genuint innsiktsfulle bidrag til den offentlige samtalen får Jazznytt prisen for språk og formidling, uttaler juryen.

Nyhet

Fra Sarpsborg til Kardamili i 10 år

Til en liten landsby i Hellas reiser over hundre musikere for å spille 83 konserter i regi av tre norske jazzklubber, 17. - 26. mai. Kardamili International Jazz Festival feirer nå sitt tiende år, og noen av artistene som er med og markerer jubileet er Natalie Aldema Trio, Supercharger Duo og Feast For Fools.

Meld deg på vårt nyhetsbrev