Nyheter

Skydive-turné

Komponist og bassist Mats Eilertsen legger ut på en liten turné, med start på Ski Jazzklubb 9. mai, med den kritikerroste plata Skydive. Denne gangen har han med seg Trygve Seim på saksofon i tillegg til det faste bandet.

Komponist og bassist Mats Eilertsen er en svært aktiv og ettertraktet musiker som blant annet har bidrat med stødig og lyrisk basspill med Tord Gustavsen og Solveig Slettahjell. Hans siste egne utgivelse «SkyDive»  mottok strålende anmeldelser samt Spellemannnominasjon, og kan regnes som et solid høydepunkt i hans karriere. Magasinet Jazznytt mener det låter lekkert og at Mats Eilertsen «trekker linjene tilbake til Nordens første jazz-storhetstid, med Jan Garbarek, Bobo Stensson og Palle Danielsson i spissen.»

Turné:
9.mai  – Ski JazzKlubb, Rådhusteatret, Ski
10.mai – UriJazz, Cafe M, Tønsberg
11.mai – Festiviteten, Eidsvoll Verk,
12.mai – MaiJazz, Stavanger,

Mats Eilertsen – bass, Thomas T. Dahl – gitar, Trygve Seim – saksofoner, Olavi Louhivuori – trommer og Alexi Tuomarila – piano

Fra forsiden

Nyhet

Gjenforenes på åpningen av OsloJazz

Legendariske Masqualero gjenforenes med åpningskonserten på Oslo Jazzfestival i Operaen søndag 11. august. - Dette blir en kveld for den norske jazzhistorieboka, sier festivalsjef Line Juul.

Nyhet

Jaga Jazzist åpner Victoria-høsten

Jaga Jazzist sesongåpner Nasjonal jazzscene i Oslo med to konserter, fredag og lørdag 30. og 31. august. - Vi har den store gleden av å åpne høstsesongen med et band vi har ønsket på scenen siden vi flyttet inn på Victoria, sier direktør Øyvind Larsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev