Nyhet

Dianne Reeves til Molde i mars

I mars er det duket for to store jazzkonserter i Molde. En av verdens største nålevende jazzvokalister, Dianne Reeves, besøker Bjørnsonhuset 21. mars. Kvelden før spiller den anerkjente pianisten Craig Taborn med sin trio på Bar Alex.

Disse to konsertene markerer et forsterket samarbeid mellom Moldejazz og byens jazzklubb, Storyville Jazz Club. Ambisjonene er at man noen ganger i semesteret skal presentere nasjonal og internasjonal jazz av ypperste klasse i Molde. – Dette er hva publikum kan forvente å møte når begge flytter sine arrangement inn i kulturbygget PLASSEN, heter det i en pressemelding.
Samarbeidet er gjort mulig gjennom tilskudd fra Kulturdepartementet og Sparebank 1 SMN.

Stor stemme
Dianne Reeves er en av vår tids virkelig store stemmer innenfor jazzen. Hun har fått Grammy for Best Jazz Vocal Performance for sine tre siste plater, den første prisen også for beste vokal uansett sjanger. Reeves er inspirert av mange og varierte aspekter av vokalbruk. Hun har et sterkt fortellerinstinkt, en virtuositet og et improvisasjonstalent som kan ta pusten fra de fleste. Dianne Reeves har horder av fans og har fått enorm anerkjennelse fra kritikere og publikum over hele verden. Hun var i Molde sist sommer som en del av ”Sing the Truth”.

Høydepunkt i Storyville-programmet
Craig Taborn Trio er et av høydepunktene i vårens program på Storyville Jazz Club i Molde. Den anerkjente pianisten Craig Taborn samarbeider med de beste på ”Downtown”-scenen i New York. Til Molde har han med seg et stjernelag bestående av Gerald Cleaver og Thomas Morgan.

Billetter selges fra 14. februar på Billettservice.

Fra forsiden

Soddjazz - 26. og 27. april 2024

Det er den Straumen

FESTIVAL: Dra til Inderøya og Soddjazz for en smak av en annen virkelighet.

Now's the time

NTT: Jazzjam House Rules

Tullkattesnutene tar med barn ut i verden, Audun Ellingsen knipser klingende jazzmynt, ferske videoer, bookingnyheter og konsertinntrykk pluss et Jazznytt-intervju med Amalie Dahl!

Meld deg på vårt nyhetsbrev