Nyhet

Ny leder i Kongsberg Jazzfestival

Kai Gustavsen er ansatt som ny daglig leder i Stiftelsen Kongsberg Jazzfestival. Gustavsen tiltrer i stillingen 15. juni 2012.

Gustavsen kommer direkte fra stillingen som kultursjef i Hole kommune, og har tidligere blant annet vært ansatt som markedssjef ved Drammens Teater.
– Kais viktigste oppgaver som daglig leder i Kongsberg Jazzfestival vil være å videreutvikle festivalen med basis i vår profil som en nytenkende og grensesprengende festival, samt å gjennomføre flyttingen av festivalens tyngdepunkt til vestsida. Videreutviklingen av folkefesten på og rundt Kirketorget vil stå sentralt i denne prosessen, heter det i en pressemelding fra festivalen i dag.

Kai Gustavsen er, og vil fortsatt være, medeier i Bragernes Konsert AS som blant annet står ansvarlig for konsertene under Drammen Elvefestival. Hans rolle som styremedlem i Bragernes Konsert AS har i følge Kongsberg Jazzfestival vært et viktig element å få avklart i forbindelse med ansettelsen. Gustavsen vil ikke lenger ha operative oppgaver i Bragernes Konsert, og styret i Kongsberg Jazzfestival ser ingen problemer med at Kai Gustavsen fortsetter som styremedlem og deleier i selskapet.

Prosjektleder for Kongsberg Jazzfestival 2012, Torbjørn Heitmann Valum, vil fullføre sittengasjement som planlagt, og vil dermed overlappe med Kai Gustavsen i peroden 15. juni – 31. juli. Festivalen vil dermed kunne opprettholde normal kontinuitet i sine administrative oppgaver i festivalinnspurten, samt videreføre rutiner og kunnskap til den nyansatte daglige lederen.

Fra forsiden

Moldejazz 2024 - dag 3 og 4

Folkefesten og jazzen møtes i kveldssola

FESTIVAL: Moldejazz på onsdag og torsdag går fra sur vind til godvær, Jaap Blonk fascinerer både ute og inne, Lightning Trio, Bliss Quintet, Schemes og Coincidences møtes i Jazzintro-finalen, Bill Frisell finner vrengpedalen og den store og den lille festivalen møtes på takterrassen i ellevetiden om kvelden.

Meld deg på vårt nyhetsbrev