Nyhet

Programmet for Vinterjazz er klart

Fredag 3. februar starter en tidagers landsomfattende markering av jazz. Vinterjazz arrangeres for niende gang, og i år vil hele 44 av Norsk jazzforums medlemsklubber presentere over 80 konserter i hele landet – fra Vadsø i nord til Mandal i sør.

Programmet er nå klart, og det vil bli jazzkafeer og jam, konserter med lokale musikere og nasjonale og internasjonale navn. Vinterjazz 2012 kan by på blant annet Hayden Powell (bildet), Kjersti Stubø Quartet, Helge Lien Trio, MOTIF, Karin Krog & Morten Gunnar Larsen, Christina Branco, David Skinner Trio med Dave Edge og mye mer!

Ser her for fullstendig program.

Landsomfattende markering av jazz
Vinterjazz arrangeres over hele Norge i perioden 3. – 12. februar, og formålet er å sette fokus på aktiviteten og entusiasmen som finnes rundt om i hele Norge. Vinterjazz arrangeres av Norsk jazzforum i samarbeid med organisasjonens medlemsklubber.

Fra forsiden

Nyhet

Kulturdebatter og konsert under Arendalsuka

Under Arendalsuka onsdag 17. august inviteres det til innlegg og debatt om regionale kulturfond og en samtale med Maria Schneider om datagigantenes maktposisjon i musikklivet. Senere samme kveld skal Maria Schneider og Oslo jazzensemble fremføre musikk fra Schneiders storverk Data Lords.

Sildajazz - 12. august 2022

Rommet dekker vannfronten

Den andre dagen på Sildajazz fikk en slak start med opplevelser rett inn i hotellvinduet. Disse inkluderte barneparaden, deler av gratisprogrammet og en festivalby som sakte våknet til liv.

Meld deg på vårt nyhetsbrev