Nyhet

Arrangerer for storband

Saksofonist Petter Wettre (bildet) og gitarist Hans Mathisen skal neste år arrangere sin egen musikk for storband samt skrive ny musikk for storbandformatet. Storband over hele landet vil få tilbud om de nye arrangementene.

Det er i anledningen komponistforeningen NOPAs 75års-jubileum i 2012, at de to anerkjente norske jazzmusikerne har fått støtte til aktivitet i jubileumsåret. Wettre og Mathisen vil benytte støtten til å arrangere/rearrangere sin egen musikk for storband,  samt også skrive noe ny musikk for storbandformatet. Ønsket er å debutere disse arrangementene med et profesjonelt sammensatt storband på en større festival i 2012.

– Vi synes det ville være veldig snevert hvis bare festivalpublikummet og de profesjonelle musikerene skulle få glede av denne musikken og jubileet. Derfor ønsker vi tilby andre storband musikken, arrangert for «tradisjonelt» storband, sammen med vår ekspertise i rollen som instruktører, dirigent, musiker og solister, forteller Petter Wettre.

Wettre og Mathisen regner med å ha alt skrevet og arrangert rundt påsketider 2012, og kan tilby storbandene arrangementene fra høsten 2012 og utover.

Er ditt storband interessert? Kontakt Petter Wettre.

Les mer om Petter Wettre her.
Les mer om Hans Mathisen her.

Fra forsiden

Nyhet

Gjenforenes på åpningen av OsloJazz

Legendariske Masqualero gjenforenes med åpningskonserten på Oslo Jazzfestival i Operaen søndag 11. august. - Dette blir en kveld for den norske jazzhistorieboka, sier festivalsjef Line Juul.

Nyhet

Jaga Jazzist åpner Victoria-høsten

Jaga Jazzist sesongåpner Nasjonal jazzscene i Oslo med to konserter, fredag og lørdag 30. og 31. august. - Vi har den store gleden av å åpne høstsesongen med et band vi har ønsket på scenen siden vi flyttet inn på Victoria, sier direktør Øyvind Larsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev