Nyhet

Arrangerer for storband

Saksofonist Petter Wettre (bildet) og gitarist Hans Mathisen skal neste år arrangere sin egen musikk for storband samt skrive ny musikk for storbandformatet. Storband over hele landet vil få tilbud om de nye arrangementene.

Det er i anledningen komponistforeningen NOPAs 75års-jubileum i 2012, at de to anerkjente norske jazzmusikerne har fått støtte til aktivitet i jubileumsåret. Wettre og Mathisen vil benytte støtten til å arrangere/rearrangere sin egen musikk for storband,  samt også skrive noe ny musikk for storbandformatet. Ønsket er å debutere disse arrangementene med et profesjonelt sammensatt storband på en større festival i 2012.

– Vi synes det ville være veldig snevert hvis bare festivalpublikummet og de profesjonelle musikerene skulle få glede av denne musikken og jubileet. Derfor ønsker vi tilby andre storband musikken, arrangert for «tradisjonelt» storband, sammen med vår ekspertise i rollen som instruktører, dirigent, musiker og solister, forteller Petter Wettre.

Wettre og Mathisen regner med å ha alt skrevet og arrangert rundt påsketider 2012, og kan tilby storbandene arrangementene fra høsten 2012 og utover.

Er ditt storband interessert? Kontakt Petter Wettre.

Les mer om Petter Wettre her.
Les mer om Hans Mathisen her.

Fra forsiden

Nyhet

NTT: Lufttrommer i sorg og ekstase

Jazzbloggen minnes Neil Peart, prater med Hans Hulbækmo om en hel konsert-uke med Atomic og hans favoritter fra Paal Nilssen-Love-æraen, ringer til Eldar Vågan og skriver reisebrev fra Tjøme.

Meld deg på vårt nyhetsbrev