Nyhet

Arrangerer for storband

Saksofonist Petter Wettre (bildet) og gitarist Hans Mathisen skal neste år arrangere sin egen musikk for storband samt skrive ny musikk for storbandformatet. Storband over hele landet vil få tilbud om de nye arrangementene.

Det er i anledningen komponistforeningen NOPAs 75års-jubileum i 2012, at de to anerkjente norske jazzmusikerne har fått støtte til aktivitet i jubileumsåret. Wettre og Mathisen vil benytte støtten til å arrangere/rearrangere sin egen musikk for storband,  samt også skrive noe ny musikk for storbandformatet. Ønsket er å debutere disse arrangementene med et profesjonelt sammensatt storband på en større festival i 2012.

– Vi synes det ville være veldig snevert hvis bare festivalpublikummet og de profesjonelle musikerene skulle få glede av denne musikken og jubileet. Derfor ønsker vi tilby andre storband musikken, arrangert for «tradisjonelt» storband, sammen med vår ekspertise i rollen som instruktører, dirigent, musiker og solister, forteller Petter Wettre.

Wettre og Mathisen regner med å ha alt skrevet og arrangert rundt påsketider 2012, og kan tilby storbandene arrangementene fra høsten 2012 og utover.

Er ditt storband interessert? Kontakt Petter Wettre.

Les mer om Petter Wettre her.
Les mer om Hans Mathisen her.

Fra forsiden

Nyhet

NTT kjenner Vosselarmen i det fjerne

Selv festivaler som ikke avholdes kan få spesialutgaver. Vi snakker med tingingsverkkomponist Ingebrigt Håker Flaten, festivalsjef Trude Storheim, plate- og vosseuaktuelle Hildegunn Øiseth, Lyder Øverås Røed skulle også spilt og Tom Stalsberg har skrevet dikt.

Nyhet

Vossa Jazz-prisen til Elisabeth Lid Trøen

Vossa Jazz 2020 er avlyst, men på det som skulle vært festivalens åpningsdag, valgte festivalen likevel å dele ut sin årlige pris. Saksofonisten Elisabeth Lid Trøen ble årets prismottaker.

Meld deg på vårt nyhetsbrev