Nyhet

Bli med Håvard Stubø Quartet til Japan

I februar i år gjorde Håvard Stubø Quartet en turné i Japan, og med på turen var Håvard Stubøs nye speilreflekskamera. Se videoen og få et innblikk i kvartettens møte med det fascinerende landet.

Håvard Stubø Quartet spilte tre konserter i Tokyo i februar 2011 – to på den legendariske jazzklubben Pit Inn, og en på et sted som heter Tokyo TUC. Stubø forteller at musikken ble svært godt mottatt, og deler gjerne kvartettens opplevelser med flere.

– Jeg hadde nettopp kjøpt meg et nytt speilreflekskamera med videofunksjon og dokumenterte følgelig absolutt alt, så det var et helt arbeid å gå igjennom timesvis med meningsløse opptak for å finne noe brukbart, sier Håvard Stubø. Opptakene ble redigert ned til en seksminutters video. Lydsporet er Ringormens Vals (T. Zetterberg) hentet fra kvartettens siste plate Spring Roll Insomnia.

Finn Paal!
Håvard Stubø har lagt inn en liten seeroppgave også. På en av kveldene på Pit Inn dukket plutselig Paal Nilssen-Love opp. Utfordringen fra Stubø er; finn Paal!

Videoen finner du på You Tube her.

 

Fra forsiden

Nyhet

Gjenforenes på åpningen av OsloJazz

Legendariske Masqualero gjenforenes med åpningskonserten på Oslo Jazzfestival i Operaen søndag 11. august. - Dette blir en kveld for den norske jazzhistorieboka, sier festivalsjef Line Juul.

Nyhet

Jaga Jazzist åpner Victoria-høsten

Jaga Jazzist sesongåpner Nasjonal jazzscene i Oslo med to konserter, fredag og lørdag 30. og 31. august. - Vi har den store gleden av å åpne høstsesongen med et band vi har ønsket på scenen siden vi flyttet inn på Victoria, sier direktør Øyvind Larsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev