Nyhet

Karl Seglem Acoustic Quartet på turné

Sammen med Eple Trio legger saksofonist Karl Seglem ut på turné tirsdag 4. oktober. Kvartetten spiller vakker, melankolsk jazz fra det kritikerroste albumet Norskjazz.no.

Saksofonist Karl Seglem har vært aktiv i norsk jazz siden 80-tallet og og er å regne som en institusjon i norsk musikk. Han har gitt ut en lang rekke plater og har utviklet et sterkt personlig uttrykk der jazzimprovisasjon og folkemusikk møtes i ulike besetninger. Seglem har mottatt en rekke priser og i 2010 ble han tildelt norsk jazz’ høyeste utmerkelse, Buddyprisen.

I Acoustic Quartet har Seglem med seg Eple Trio, en konstellasjon yngre stjerneutøvere som de siste årene har fått et godt fotfeste i norsk jazz. Seglem og Eple Trio har virkelig funnet hverandre både i konsertform og på plate. Utgivelsen Norskjazz.no har høstet svært gode kritikker.

Turnérute:
4. oktober    Jazz & Poesi – Litteraturhuset, Oslo
5. oktober    Tromsø Jazzklubb
6. oktober    Ad Lib Jazzklubb, Bodø
7. oktober    Sortland Jazzklubb, Nyksund
8. oktober    Hemnes Jazzforum
13. oktober    Café M, Tønsberg

Karl Seglem Acoustic Quartet:
Karl Seglem – saksofon
Andreas Ulvo – piano
Sigurd hole – bass
Jonas H. Sjøvaag – trommer

Fra forsiden

Moldejazz 2024 - dag 3 og 4

Folkefesten og jazzen møtes i kveldssola

FESTIVAL: Moldejazz på onsdag og torsdag går fra sur vind til godvær, Jaap Blonk fascinerer både ute og inne, Lightning Trio, Bliss Quintet, Schemes og Coincidences møtes i Jazzintro-finalen, Bill Frisell finner vrengpedalen og den store og den lille festivalen møtes på takterrassen i ellevetiden om kvelden.

Meld deg på vårt nyhetsbrev