Nyhet

Høstprogrammet klart på Arendal Jazzklubb

Torsdag 1. september sesongåpner Arendal Jazzklubb. Klubben har invitert den lokale vokalisten Solveig Andersen til å sette sammen et band og et repertoar spesielt for anledningen. Videre utover høsten står blant annet Ola Kvernbergs Liarbird og Jon Eberson Group på programmet.

Arendal Jazzklubb, som tidligere i vinter mottok Norsk jazzforums pris Årets Jazzklubb 2011, har valgt å åpne høstprogrammet med lokale og regionale musikere. Det har vært et ønske for jazzklubben å kunne bidra til å skape nye og interessante musikalske møter for de lokale musikere. Skiens-pianisten Rune Klakegg, kjent fra band som Cutting Edge og nå Scheen Jazzorkester, ble invitert til å samarbeide med Solveig Andersen i prosjektet Sunny’s Jazzy Jacuzzi. Variasjon er et stikkord og Solveig henter låtvalget sitt fra blant annet Diana Kralls repertoar og fra andre inspirasjonskilder representert ved komposisjoner av musikere som Billy Joel og Van Morrison.

Arendal Jazzklubbs høstprogram:
01.09.11 Sunny’s Jazzy Jacuzzi – Lille Torungen
22.09.11 Torun Eriksen – Lille Torungen
18.10.11 Ola Kvernberg – Lille Torungen
27.10.11 Egil Kapstad Kvartett m/gjestesolister – Lille Torungen
10.11.11 Arild Andersen Trio – Lille Torungen
17.11.11 Jon Eberson Group – Store Torungen
20.11.11 Ferner/Juliussson – Bomuldsfabriken
28.11.11 Tore Brunborg/Kirsti Huke – Lille Torungen
28.12.10 Julejam – Lille Torungen

Mer informasjon finner du her.

Fra forsiden

Vossa Jazz 2024 - dag 3

Mowday! Mowday!

FESTIVAL: Ekstatisk, politisk og rørende verk fra underkjente Shannon Mowday toppet årets Vossa Jazz. Les Audun Vingers siste rapport fra festivalen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev